Priključite se poteri od milion dinara!

Autor: Boris Jovanović
utorak 24.01.2023.
15:29
Izvor: Sportske.net

Rulet turnir uživo je počeo, zauzmite svoje mesto!

Povezane vesti

Imate milion razloga da učestvujete u novoj AdmiralBet promociji, jer je pred Vam Rulet turnir uživo koji Vam donosi nagradni fond od neverovatnih 1.000.000 dinara! Turnir je na programu od 23. januara i traje do 1. februara do ponoći, a 100 najboljih igrača će biti nagrađeno.

U promociji učestvuju live slot igre renomiranog provajdera Evolution, kojima operišu profesionalni krupijei, pa je osećaj pravog uzbuđenja igranja ruleta u slot klubu zagarantovan! Evolution igre su omiljene među slot igračima, ali ono u čemu se ovaj provajder izveštio su upravo slot igre uživo, što je dovelo do taga da se Evolution smatra sinonimom za igre uživo. Shodno tome, AdmiralBet je svojim igračima obezbedio desetodnevnu zabavu u najboljem online slot klubu.

Na turniru, igrači će se rangirati prema broju osvojenih bodova, koji se skupljaju u zavisnosti od uloga, dok se nagrade isplaćuju automatski, odmah nakon završetka turnira. Za više informacija o pravilima turnira, kliknite na ovaj link.

Pored ove promocije, AdmiralBet je spremio još mnoštvo drugih za sve ljubitelje slot igara, među kojima je i Igra nedelje

Ove nedelje predstavljamo novu slot igru Diamond Tales: The Ugly Duckling u režiji Greentube, dok nas sutra očekuje nova runda Playsonove Non Stop Drop promocije. U toku je i globalna Pragmatic Drops&Wins promocija, kao iKiša freebeta koja je najavljena u Aviatoru, a ostale promocije možete pogledati ovde.

Kako biste učestvovali u nekoj od promocija, neophodno je da se prethodno registrujete na AdmiralBet.rs i pokupiteBonus dobrodošlice od 2000 dinara bez depozita, koji Vam je dostupan odmah. Ukoliko preferirate da se kladite na Vašem mobilnom telefonu ili tabletu, možete preuzeti i instalirati AdmiralBet Android ili iOS aplikaciju, što Vam donosi dodatnih 2000 dinara bonusa, a to nije sve, jer Vas očekuje do 40.000 dinara bonusa za prvi uplaćeni depozit.

Ulogujte se na Vaš AdmiralBet nalog, zauzmite svoje mesto za rulet stolom i krenite u napad na 1.000.000 dinara!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak