Vaterpolo u modi, sjajna akcija na AdmiralBet, za 30% zanimljivije klađenje!

Autor: Boris Jovanović
utorak 18.07.2023.
16:09
Izvor: Sportske.net

Delfini nastavljaju svoju misiju u sredu, sjajna prilika za klađenje....

Povezane vesti

Nakon poraza od Španije na otvaranju turnira, reprezentativci Srbije se sastaju sa Južnoafričkom Republikom u sredu od 9 časova u okviru 2. kola Svetskog prvensta. Delfini su u 1. kolu izgubili od Furije sa 16:14, dok je afričku ekipu deklasirala Crna Gora sa 35:10.

Ovo bi trebalo da bude rutinski posao za naše vaterpoliste, koje nakon ove utakmice očekuje komšijski derbi koji će odlučiti konačan plasman u grupi D. Pred nama je uzbudljiva završnica grupne faze, a da uzbuđenje bude na vrhuncu tokom celog turnira postarala se kladionica AdmiralBet, koja je spremila do 30% freebet bonusa na svaki odigrani tiket koji sadrži vaterpolo događaje čija individualna kvota iznosi 1.30 ili više.

Što se više vaterpolo mečeva stavi na tiket, to je veći iznos freebeta koji se dodeljuje na nalog igrača, a taj freebet je dostupan za korišćenje odmah. Ova promocija, kao i mnoge druge, su dostupne svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Registracija se može kompletirati u svega nekoliko koraka ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, nakon čega sleduje vreo letnji Bonus dobrodošlice od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

Pored toga, ljubitelji sportskog klađenja mogu da računaju i na promo kod EVROPA koji im donosi 30% freebet bonusa na prvi dnevni depozit, svakog dana kada se igraju kvalifikacioni mečevi za grupnu fazu Lige šampiona, Lige Evrope ili Like konferencije, dok promo kod LUCKY donosi 25% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita traje do kraja avgusta. Tu su i opcije Cash Out i Cash Back koje svim igračima omogućavaju da povrate svoj uloženi novac ili da naplate promašaj, a poklonici igre s kartama mogu da igraju online Texas Hold'em online pokera protiv pravih igrača, ili sa svojim prijateljima ako rezervišu neki od privatnih stolova, samo na AdmiralBet sajtu.

Pogledajte kompletnu AdmiralBet ponudu za vaterpolo, pokupite freebet i uživajte u najboljem vaterpolu ovog leta!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak