KATASTROFALNA greška Džudo saveza Srbije, Majdov 48 sati zarobljen na aerodromu

Autor: Beta Beta
subota 11.03.2017.
19:28
Izvor: Beta

Džudo savez Srbije saopštio je danas da je reprezentativac Nemanja Majdov krenuo bez vize na Grend slem pri u Baku i za to je okrivio generalnog sekretara Saveza Lidiju Popović, koja nije znala da je od početka godine ulaz u Azerbejdžan moguć samo sa vizo

BETAPHOTO/IJF
BETAPHOTO/IJF

Povezane vesti

Majdov je danas na Tviteru napisao da se 48 sati nalazi na aerodromu u Bakuu bez hrane, da ne može "nigde da mrdne bez policije", da želi kući i da za Džudo savez Srbije nije briga za to.

Džudo savez Srbije naveo je da Majdov nije mogao da uđe u Azerbejdžan bez vize.

"Isključiva greška za ovu situaciju je na generalnom sekretaru Džudo saveza Srbije, gospodji Lidiji Popović koja je odgovorna za ovu nedopustivu situaciju. Naime, do 1. januara ove godine ulaz u Azerbejdžan bio je moguć i sa pozivnim pismom što su naši reprezentativci posedovali. Ipak od 1. januara došlo je do izmena i ulaz u zemlju moguć je samo sa vizom, što naš generalni sekretar nije ispratio", piše u saopštenju.

Savez je naveo da je sa Majdovim bio i reprezentativac Aleksandar Kukolj, ali da je on odustao od učešća kada mu je predočena situacija.

"Nemanja Majdov je otputovao na ovaj put bez potrebne vize zbog čega nije mogao da uđe u zemlju", rekao je predsednik Upravnog odbora Džudo saveza Srbije Milovan Bratić.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nordeus
Saturday, 11.03.2017
21:32
avatar
Volem Vosu
Saturday, 11.03.2017
21:10

Nisam ja kriv,on je!nNisam ni ja,onaj tamo je!nE,nisam ni ja,onaj drugi je! nKo je kriv? Niko. Niko nece ni odgovarati za ovo.

avatar
RB Leipzig(baaack)
Saturday, 11.03.2017
20:34