Mejveder se vratio iz penzije, traži borbu sa Megregorom

Autor: Beta Beta
subota 11.03.2017.
23:04
Izvor: Beta

Američki bokser Flojd Mejveder saopštio je danas da se "i zvanično vratio iz penzije" kako bi se u junu borio protiv Irca Konora Megregora, zvezde mešovitih borilačkih veština (MMA).

Beta/AP Photo/Jae C. Hong
Beta/AP Photo/Jae C. Hong

Povezane vesti

Kako su preneli britanski mediji, Mejveder je rekao šampionu lake kategorije UFC Megregoru da prestane da "plače" zbog novca i da potpiše ugovor sa šefovima iz UFC, kako bi mogli da se bore u junu.

Mejveder je šampion pet težinskih bokserskih kategorija, a karijeru je završio 2015. godine.

"Kada sam se borio protiv Artura Gatija na njegovom terenu on je bio A a ja B strana. Pobedio sam ga i nisam plakao i nisam se žalio. Oskar De La Hoja je bio A, a ja sam bio B strana. Nisam plakao, nisam se žalio. Pobedio sam ga i postao A strana. Sada, Konore Megregor, vratio sam se iz penzije samo da bih se borio sa tobom. Ne želim da slušam više izgovore oko novca", naveo je Mejveder.

"Potpiši papire sa UFC da bismo mogli da se borimo u junu, prosto i jednostavno. Hajde da se borimo u junu. Ti si B strana, ja sam A strana. Umoran sam od svog tog plakanja oko novca. Ako želiš da se boriš potpiši i hajde to da uradimo", dodao je Mejveder.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Di Magia
Sunday, 12.03.2017
00:41

Udji ti Flojde u kavez .. tamo nema bezanja ...

avatar
fabricio
Sunday, 12.03.2017
00:23

Kakav je biznismen ovaj Conor,svaka cast. Uzece desetine,a mozda i stotine miliona u mecu sa Flojdom i onda se povuci iz UFC-a u svom prajmu. Nece rizikovati da ga neko tamo pobedi i da ugrozi svoj kult koji je stvorio. Svaka cast za biznis i osecaj koji poseduje za isti. Dobija Flojd naravno !

avatar
Yamarāja
Sunday, 12.03.2017
01:17

Pre će biti da je Mejveder odličan biznismen, ni iz čega pravi ogroman novac, samo od meča sa Pakjaom je zaradio 300 miliona $. Za ovu borbu se navodi da će imati preko 100 miliona, dok će MekGregor dobiti 15. Uz to, nema sumnje da će ovom borbom lagano oboriti rekord Rokija Marsiana i postati bokser sa najviše pobeda u istoriji.