Nemeš: "Dobro smo putovali, sad skidamo kile"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.08.2016.
23:12
Izvor: Sportske.net, Beta

Rvačka reprezentacija Srbije doputovala je danas na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru, a Viktor Nemeš je kazao da je put bio dobar i da ekipa sada treba da se sprema za početak takmičenja.

Twitter, Olimpijski komitet

Povezane vesti

Rvači bi Srbiji mogli da donesu medalje jer je u prva četiri dana podbacio deo olimpijskog tima u koji su polagane nade.

"Dobro smo putovali. Čekali smo četiri sata u Parizu, ali je bilo interneta, tako da smo mogli da 'blejimo'. Od Pariza do Rija smo putovali 11 sati i mogli smo da spavamo, jer je bila noć. Put je bio super, samo smo posle čekali mnogo prtljag i bus i stigli smo u selo u dva sata", rekao je Nemeš u Riju.

On je kazao da nije mnogo video od sela, ali da mu se svidja šta je video. Glavni fokus je priprema na ostvarenje visokih ambicija.

"Sad treba da treniramo jer treba da skidamo kile. Očekujemo medalje. Sada treba dobro da skidamo kile svi. Ja imam još šest kila da skinem do subote. To je mnogo vremena. Mislim da svi imamo dobre šanse da uzmemo medalju. Samo treba malo sreće i sve je moguće", rekao je Nemeš.

On je kazao da na olimpijskom turniru nema slabih protivnika.

"Svi koji su ovde su dobri. Nema loših, ali u svakoj kategoriji ima 10 boraca koji mogu svakog da pobede i sve zavisi kakav ti je dan. Ako ustaneš tako da možeš da pobediš svakoga, onda si olimpijski pobednik", rekao je Nemeš.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.