Novi Pazar domaćin kik-boks revije

Autor: Beta Beta
ponedeljak 28.12.2015.
22:55
Izvor: Beta

Hala sportova u Novom Pazaru u utorak će biti poprište kik-boks revije na kojoj će nastupiti neki od najboljih takmičara u Srbiji.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Trener Kluba borilačkih sportova Novi Pazar Husein Dupljak rekao je danas da očekuje kvalitetnu reviju kik-boksa u tom gradu, u okviru koje će se održati deset mečeva u disciplini lou-kik.

"Biće sutra odličnih borbi, siguran sam. Pogotovo se to odnosi na duel mog takmičara Sedada Bukvića i Danijela Memedovskog iz Niša u kategoriji do 60 kilograma, radi se o osvajačima medalja sa nedavnog Svetskog prvenstva u Beogradu. Verujem da će publika doći u velikom broju", rekao je Dupljak na konferenciji za novinare.

Tom prilikom, njemu je zahvalnicu za doprinos razvoju kik-boksa uručio generalni sekretar Kik-boks saveza Srbije Petar Petrović.

"Novopazarci su u samom vrhu domaće scene, najviše zahvaljujući Dupljaku. Svake godine ovde organizuje vrhunske revije, očekuju nas i sutra fenomenalne borbe. Biće tu i svetskih šampiona, poput Saide Bukvić. Inače, ovo je jedna od najuspešnijih godina za srpski kik-boks, napravljeni su istorijski rezultati", ocenio je Petrović.

Novopazarka Saida Bukvić boriće se protiv Monike Modrovic iz Mađarske u kategoriji do 52 kilograma.

"Prvi put ćemo biti jedna naspram druge, uopšte je ne poznajem. Jedva čekam da uđem u ring i pokažem šta znam", rekla je Bukvićeva.

Njena klupska koleginica Ajla Lukač će u kategoriji do 56 kilograma odmeriti snage sa Ivanom Davidović iz Vranja.

"Daću sve od sebe da odradim kvalitetan meč i rešim ga u svoju korist", kazala je Lukačeva, aktuelna svetska vicešampionka.

Sedad Bukvić je najavio da će pokušati da se revanšira Danijelu Memedovskom za poraz na Prvenstvu Srbije u Lazarevcu.

"Spreman sam, rival mi je poznat. Nadam se borbi dostojnoj finala najvećih takmičenja, što je bitnije od samog pitanja pobednika", istakao je Bukvić.

U kategoriji preko 91 kilograma, domaći borac Ismail Hoćanin imaće naspram sebe Nišliju Lazara Stojanovića.

"Ovo je povratak lou-kiku posle tri godine, u međuvremenu sam se oprobao u MMA. Obećavam pravi rat u ringu", najavio je Hoćanin.

Haris Biber iz sarajevskih Gazija boriće se protiv Nišlije Danila Ratkića, a u duelima takmičara iz Novog Pazara i Niša sastaće se Mirza Dupljak – Petar Jeftić, Armin Bilalović – Ognjen Mitrović, Amil Batkić – Esad Useinović, Dženan Halilović – Nikola Lazarević i Emil Batkić – Lazar Lazarević.

Revija će se održati u utorak u Hali sportova, a početak je zakazan za 18.30. Ulaznice će se prodavati po ceni od 200 dinara.    

Ne propustite