Povreda upropastila Miličićev bokserski debi!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.12.2014.
23:59
Izvor: Sportske.net

Bivši košarkaški reprezentativac Darko Miličić neslavno je započeo svoju boksersku karijeru pošto je njegov meča sa Radovanom Radojčinom prekinut na početku druge runde.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Nekadašnji košarkaški internacionalac Darko Miličić započeo je u četvrtak boksersku karijeru revijalnim mečom sa Radovanom Radojčinom.

Miličićev bokserski debi neslavno je završen posle samo jedne runde usled povrede koju je doživeo bivši košarkaški reprezentativac.

Miličić je pokazao želju za borbom, ali je u toj želji sagoreo i samog sebe povredio. Bivši košarkaš tukao je levom nogom u više navrata usled čega je zaradio posekotinu na cevanici.

U pauzi između dve runde lekari su pokušali da zaustave krvarenje kako bi meč bio nastavljen ali je sudija prekinuo borbu već na početku druge deonice.

Posekotina na levoj nozi Darka Miličića bila je suviše duboka pa je Radovan Radojčin proglašen pobednikom.

Nekadašnji košarkaš više NBA klubova pokazao je u prvoj rundi da mu nedostaje kondicije i tehnike kako bi se bavio kik-boksom a naša je konstatacija da mu je na parketu mnogo bolje išlo, premda je Miličić najavio da će nastaviti da trenira za nove borbe.

Ne propustite