Viktor Nemeš očekuje medalju i u Las Vegasu

Autor: Beta Beta
sreda 17.06.2015.
00:50
Izvor: Beta

Reprezentativac Srbije u rvanju Viktor Nemeš izjavio je da mu je drago što je osvojio srebrnu medalju na Evropskim igrama u Bakuu i dodao da se nada da će takav uspeh ponoviti i na Olimpijskim igrama u Riju.

Twitter, Olimpijski komitet

Povezane vesti

Sada počinju pripreme za Svetsko prvenstvo, koje će se u septembru održati u Las Vegasu. Reprezentacija će naredna dva meseca provesti na treninzima i turnirima u Bugarskoj, Rumuniji i Mađ‰arskoj.

"Nemam više strah od protivnika, jer sam video da svakog mogu da pobedim. Nadam se da će tako biti na Svetskom prvenstvu u Las Vegasu, i u Riju", rekao je 22-godi‡nji Nemeš na konferenciji za novinare u Beogradu.

On je dodao da će u Las Vegasu biti jača konkurencija, jer će učestvovati i kvalitetni rvači iz Afrike, Azije i Amerike.

"Mislim da sam sada medju prvih 10 u svojoj kategoriji. Uz malo sreće mogao bih da budem medju prvih šest na Svetskom prvenstvu i da izborim normu za Olimpijske igre", rekao je Nemeš, koji se takmiči u kategoriji do 75 kilograma.

Predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković istakao je da u ovom trenutku postoji "grupa momaka" koja zablista na svakom takmičenju.

"Ko će i kada da osvoji medalju, to je pitanje inspiracije. Oni su ravnopravni sa najboljim svetskim rvačima i mislim da koračamo ka željenoj olimpijskoj medalji", rekao je Trajković.

Potpredsednik Rvačkog saveza Srbije Rajko Baltić naglasio je da "momci puno ulažu".

"Naše je da uradimo sve što možemo, da uzmemo olimpijske norme na Svetskom prvenstvu i da onda uđemo u jednu mirnu fazu priprema za Rio", rekao je Baltić. 
  

 


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.