Admiralov specijal za Norveška - Srbija, ponuda kakvu dugo niste videli! Kvote od 5.75 do 100.00!

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.09.2022.
11:01
Izvor: Sportske.net

Sve bolje od boljeg.

 Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Večeras od 20 časova i 45 minuta u Oslu reprezentacije Norveške i Srbije vodiće borbu za prvo mesto u svojoj grupi, što znači plasman u najviši rang Lige nacija, ali i još jednu priliku da se dođe do plasmana na Evropsko prvenstvo 2024.

Da bi naš nacionalni tim završio na prvom mestu neophodna mu je pobeda u večerašnjem dvoboju protiv Halanda i ekipe, a Norvežanima odgovara i nerešeno, jer su prvi meč u Beogradu dobili sa 1:0, pa u slučaju istog broja bodova imaju prednost na tabeli.

Dok odbrojavamo sate do početka ovog spektakla, AdmiralBet vam je pripremio nesvakidašnji specijal, a kvote su fenomenalne - najmanja 5.75 za kombinaciju da Vlahović postigne gol i Srbija pobedi, a najveća čak 100.00 za opciju da se meč završi pobedom Srbije uz prelaz 2-2, ali da tokom meča Erling Haland promaši i penal za Norvešku.

Naravno, u centru naše pažnje biće Aleksandar Mitrović, najbolji strelac našeg nacionalnog tima svih vremena. AdmiralBet nudi kvotu 20.00 da sjajni Mitar postgne po gol u oba poluvremena. Ista je kvota i za opciju da Mitrović i Haland tokom meča dva puta pogode prečku ili stativu. Kvota je 11.00 ako Mitar postigne prvi gol na utakmici, a da Srbija na kraju trijumfuje.

Kompletan Admiralov specijal možete da pogledate ovde, ponuđeno vam je još nekoliko zanimljivih opcija, poput kvote 21 da Saša Lukić postigne još jedan gol posle evrogola koji je dao Šveđanima, ali da na utakmici u Oslu bude postignuto 2-3 gola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke