Adžić: "Sparta nije favorit"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 25.07.2017.
18:10
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope igra protiv Sparte iz Praga, a momak koji je velika budućnost Crvene zvezde smatra da ekipa iz Češke nije favorit.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Luka Adžić je ponovo opravdao poverenje šefa stručnog štaba, u prvoj utakmici protiv Radničkog iz Niša uspeo je da zabeleži asistenciju.

"Sada je sezona počela asistencijom i siguran sam da ću imati više minuta nego prošle godine", rekao je Luka Adžić, dete Crvene zvezde i momak od kojeg se dosta očekuje u budućnosti.

Ovaj momak može da odgovori zahtevima na više pozicija, a najbolje se u ovom trenutku snalazi na levom boku u ofanzivnom delu.

"Odlično se snalazim sa Anđelkovićem na levoj strani. Mogu da igram i na poziciji špica, polušpica. To sam najčešće i igrao, ali što sam stariji sve više me stavljaju na levi bok", rekao je Adžić, preneo sajt Crvene zvezde.

O utakmici protiv ekipe Sparte, rekao je da gosti nisu favoriti u prvom duelu.

"Mnogo je drugačije sada. Kada si navijač, sa strane sve to drugačije izgleda. Gledaš igrače u tunelu kako izlaze, kakva je atmosfera pre utakmice, osluškuješ pun stadion...  Kad si na terenu nekako sve to doživljavaš normalnije nego navijač, prizeminiji si i koncentrisaniji. Mirniji sam na terenu nego na tribinama. Ranije kada god bih se spremao da gledam Zvezdu u Evropi, imao sam nenormalnu tremu, veću od igrača. Što se tiče same utakmice, ne bih ništa najavljivao. Imamo i starije igrače koji treba da pričaju o tome. Ja čekam svoju šansu, a ukoliko je dobijem, trudiću se da je iskoristim i daću 100% svojih mogućnosti. Mislim da sam negde pročitao da je Sparta favorit, ali ja ne mislim tako
", istakao je Adžić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
hladni
Tuesday, 25.07.2017
23:07

Niko na Marakani ne bi trebao da bude favorit sem Zvezde,medjutim vremena su se promenila sada je Sparta veci favorit nego kao sto su nekada bili Milan ili Bajern,nadam se da ce se promjeniti opet samo nabolje.Pa za koju godini da se borimo u plej ofu za ligu sampiona kao prvaci,a partizan da ide stazom nesampiona.

avatar
indija durot
Tuesday, 25.07.2017
20:46

Ne leti visoko vec treniraj jos vise

avatar
SvetskiSampion
Tuesday, 25.07.2017
20:30

To je pravo razmisljanje.

avatar
Hala Madrid RM
Tuesday, 25.07.2017
19:36

Jok vi ste 😂

avatar
Burazer
Tuesday, 25.07.2017
19:33

Odakle ti znas da li je favorit ili ne, juce si se ispilio.

avatar
sawyer james
Tuesday, 25.07.2017
19:24

adzic mora da igra,sto vise i da se sa njim odmah potpise ugovor koji ce ga ostaviti u klubu bar jos 3-4 godine,njega ne smemo da pustimo kao ostale,ovaj momak moze da prevazidje i grujica po pitanju obestecenja

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 25.07.2017
18:22

Bravo mali, tako treba da razmislja svaki Zvezdas. Niko Zvezdo nemasto imas ti.