Ajntraht favorit za potpis Maksimovića, Zvezdi sigurnih 12.000.000 evra?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 23.10.2024.
22:05
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva informacija stiže nam iz Nemačke.

Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT
Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Mladi fudbaler Crvene zvezde Andrija Maksimović (17) privukao je pažnju brojnih evropskih klubova nakon što je dobio značajnu minutažu u timu Vladana Milojevića.

Iako će pravo na inostrani transfer steći tek sledeće godine, već sada se govori o njegovom potencijalnom odlasku sa stadiona Rajko Mitić, a poslednja takva informacija stiže iz Nemačke.

Novinar Bilda Kristijan Falk preneo je saznanje da je u ovom trenutku najveći favorit za 17-godišnjeg Maksimovića Ajntraht iz Frankfurta, te da je nemački klub spreman da plati 12.000.000 evra plus još 3.000.000 evra na ime bonusa.

Isti izvor navodi da Maksimovićevi zastupnici smatraju da su Mančester siti i Liverpul bili preveliki zalogaj za mladog fudbalera u ovom trenutku, kao i da je još jedna opcija za odlazak i član Premijer lige Brajton.

U nedavnom intervju u emisiji "Miljanov korner", generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio je da postoje klubovi koji su spremni da ponude čak i više od 20.000.000 evra, ali da Maksimović u ovom trenutku svakako ne može napustiti klub jer je maloletan.

Ako zanemarimo rasorak u ciframa Ajntrahta i Terzića, možda bi odlazak u Ajntraht u ovom trenutku bio prava mera za momka koji je nedavno debitovao i za seniorsku reprezentaciju Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke