Ako ste propustili - Svi golovi sa utakmice Partizan - Zlatibor

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.07.2020.
22:56
Izvor: Sportske.net

Bila je to treća utakmica Partizana na zlatiborskim pripremama.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana danas su na Gradskom stadionu u Užicu odmerili snage sa ekipom Zlatibora i trijumfovali rezultatom 2:1.

Partizanu je vođstvo doneo Umar Sadik u 31. minutu, Zlatibor je izjednačio preko Adamea početkom drugog poluvremena, a Takuma Asano je postavio konačan rezultat u 53. minutu meča.

Partizanov YouTube kanal objavio je sve golove sa ove utakmice za sve one koji nisu gledali direktan prenos.
-
kosarka
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 23.07.2020
10:16

Gol koji je Partizan primio potvrdjuje 3 stvari: 1. nedostatak koncentracije celog tima prouzrokovan umorom prozrokovan jakim radom na pripreme sto je po mom misljenju previse za samo 10 dana pred pocetak prvenstva kada bi vec trebali da pocnu da smanjuju obim rada, 2. Lutovac nije bek, ostavio je samog igraca na skoku samo nekoliko metara od gola, Miletic mora da igra beka dok se ne pronadje druga opcija kao sto su pojacanje ili eventualno Banjak ukoliko njemu vise odgovara nego Mileticu, 3. N.Stevanovic nije golman za Partizan i s njim ne treba biti produzen ugovor, gol koji je primio preko sake dok mu lopta ide u telo je gol kakav mogu da prime samo antitalentovani pioniri, cak ni kadeti ne primaju takve golove.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 22.07.2020
23:02

Oba gola su jako lepa.