Al Hilal dobio konkurenta, još jedan "teškaš" želi Degeneka!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 29.12.2018.
11:29
Izvor: Sportske.net

Neće biti lako crveno-belima da odbiju sve ponude koje ove zime stižu na "Marakanu".

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Angažovala je Crvena zvezda trojicu novih igrača po završetku jesenjeg dela sezone, ali navijači u datom trenutku više razmišljaju o tome ko će od nosilaca igre napustiti klub.

Prvi je sidro digao Nenad Krstičić, AEK je platio otkupnu klauzulu i "pokupio" Zvezdinog "Motorina". Nemanja Milić je juče predstavljen u BATE Borisovu, a uveliko se spekuliše oko toga ko je sledeći igrač koji će "spakovati kofere".

Najveće šanse da bude sledeći igrač koji će napustiti "Marakanu" daju se Vujadinu Saviću, Milošu Degeneku i Milanu Rodiću, premda se poslednjih dana "šuška" da bi i nedodirljivi Milan Borjan mogao da bude prodat.

Za Miloša Degeneka stigla je ponuda iz Saudijske Arabije. Lider Pro Lige Al Hilal nudi tri miliona evra za reprezentativca Australije, ali nije jedini klub koji želi Degeneka.

"Žurnal" piše da je za štopera Crvene zvezde interesovanje pokazao i jedan kineski klub, što može da bude problem za Al Hilal, imajući u vidu platežnu moć timova iz najmnogoljudnije zemlje na svetu.

Radi se o sedmoplasiranom timu u prošlosezonskom izdanju kineske Super lige - Šangaj Šenhua. U pitanju je klub koji je tokom nedelje na izmaku za novog trenera imenovao legendu Valensije i bivšeg fudbalera Real Madrida Kikea Sančesa Floresa.

U pitanju je klub za koji nastupaju Oskar Romero, Fredi Guarin, Andres Moreno i Demba Ba, a jasno je da bi neko od njih bio prekobrojan u slučaju da stigne i Miloš Degenek.

Kinezi sigurno mogu da se takmiče sa Saudijcima i biće zanimljivo videti koliko može Zvezda da profitira u situaciji kada dva "teškaša" žele Degeneka u svojim redovima.

Dok čeka na rasplet po pitanju daljeg toka svoje klupske karijere Miloš Degenek u Dubaiju trenira sa reprezentacijom Australije koja je počela pripreme za Azijski kup.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 29.12.2018
14:06

U Srbiju uvek isto pravilo vazi ceo svet Zvezdine igrace trazi.

avatar
Jana Zdravkovic
Saturday, 29.12.2018
12:31

Ne bi nijedan bio prekobrojan, jer bi u slucaju da Degenek predje tamo. On zauzimao mesto Azijskog igraca, jer je Australijanac.