Albanac presudio Irtišu pred duel sa Zvezdom

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 10.07.2017.
19:26
Izvor: Sportske.net

Nakon ne tako dobrih vesti koje su tokom dana stigle u Ljutice Bogdana usledila je i jedna dobra. Naredni rival Crvene zvezde pretrpeo poraz uoči duela sa vicešampionom Srbije.

fcirtysh.kz
fcirtysh.kz

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda suočava se sa velikim problemima pred put u Kazahstan i sasvim je realno da Vladan Milojević za prvim meč sa Irtišom neće moći da računa na četvoricu stranaca među kojima je i najbolji strelac ekipe.

Više o tome sa kakvim administrativnim problemima se suočava vicešampion Srbije mogli ste da pročitate OVDE!

Da nije sve tako crno svedoči vest koja je tokom popodneva stigla iz Pavlodara, pošto je Irtiš u poslednjem takmičarskom meču pred okršaj sa Crvenom zvezdom pretrpeo poraz.

Fudbaleri Irtiša poraženi su na domaćem terenu od Tobola rezultatom 1:0 (0:0) što svakako nije uvertira kakvu su u Pavlodaru želeli pred duel sa Zvezdom.

Jedini gol na meču postigao je Azdren Ljuljaku i to u 82. minutu. Albanac je dobro zahvatio loptu posle centaršuta ali gol ide na dušu Portugalca Fonseke koji je pokušao da otkloni opasnost ali je loše zahvatio loptu.

Poraz nije rezultat "taktike" i odmaranja igrača za duel sa Zvezdom, pošto u odnosu na meč sa Dunavom u Ligi Evrope danas nisu igrala samo trojica igrača, dok su svi ostali počeli utakmicu sa Tobolom.

Podsećamo da je prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Irtiša i Crvene zvezde zakazan za četvrtak od 16 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gunner14
Monday, 10.07.2017
21:54

Gledao sam poslednje dvije utakmice Irtisa. Solidna ekipa. Dobro organizovani u odbrani, fizicki jaki i dominantni u skoku. Tehnicki nisu potkovani, a nemaju ni neke individualce, igra se uglavnom na kontru i duge lopte. A kad ne znaju sta ce sa loptom ide na kapitena koji je prosjek igrac. Stadion fin. Publika kao i sve tamo na istoku. Kao u pozoristu. E sad da li Zvezda treba da strahuje, ako ce igrati kao ljudi ne, ako ce igrati kao na Malti da!

avatar
Petar Petar
Tuesday, 11.07.2017
00:31

I ja odgledah danas vecinu ove utakmice i ovaj Tobol ih ubi od fudbala to sto sam gledao. Prolazi to Zvezda lagano po meni.

avatar
sashki
Tuesday, 11.07.2017
07:33

She si rekao ono što i sam mislim. Kod nas igraju istu taktiku kao grofom i da stave 3 napadača, opet sve ide po krilu. Kada je djurovski uzeo tim na par nedelja napadali smo sa svih strana najviše po sredini. Lopta se kretala po čitavom terenu

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 10.07.2017
20:14

Demoljirao ih je. Bogami ti kazem ja tebe.

avatar
Navijač Partizana
Monday, 10.07.2017
19:51
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 10.07.2017
19:42

Bravo Fadilje.

avatar
Debeljko sa Čukarice
Tuesday, 11.07.2017
13:00

Mozda je Dzeevaaad.