Albanija u šoku, ovako su videli poraz!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.10.2015.
23:57
Izvor: Sportske.net

"Utakmica veka" za Albance se pretvorila u noćnu moru, a evo kako su komšijski mediji videli večerašnji krah svog nacionalnog tima u susretu sa Srbijom.

BETA/AP Photo/Thanassis Stavrakis
BETA/AP Photo/Thanassis Stavrakis

Povezane vesti

Velika euforija vladala je u Albaniji pred duel sa Srbijom što ne čudi, ako se ima u vidu da su komšije igrale za direktan plasman na Evropsko prvenstvo prvi put u svojoj istoriji.

Da je Albanija večeras savladala Srbiju izborila bi direktan plasman na kontinentalnu smotru, a ovako će joj biti potrebna pobeda u Jermeniji što niko ne može da joj garantuje.

Očekivano, albanski mediji ocenili su večerašnji poraz kao šokantan, a vrlo brzo su se okrenuli računici i vestima koje se tiču duela sa Jermenijom.

Jedan od najuticajnijih medija u Albaniji "gazetaexpress" preneo je da je "Srbija šokirala Albaniju", dok je "panorama-sport" izvestila o tome kako se na "Elbasan Areni" dogodilo nešto "Neverovatno".

"Telegraf" je konstatovao da je Srbija slavila sa 2:0 na "Elbasan Areni", a "Šćip" je preneo da su Kolarov i Ljajić kaznili "crno-crvene" u Elbasanu.

Albanski mediji

Albanski mediji

Albanski mediji

Nema šta, "Orlovi" su večeras naneli težak udarac Albancima, i jasno je da ih večerašnji poraz boli mnogo više nego nas način na koji su iz Beograda odneli tri boda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Friday, 09.10.2015
07:20

Bilo bi previse da ste i drugi put prekinuli utakmicu.

avatar
Eccentric
Friday, 09.10.2015
06:16

Bijemo ih i kuci i u gostima

avatar
Андер Ерера
Friday, 09.10.2015
02:06

Pobijedili bismo ih i u Beogradu da nije bilo one situacije sa dronom itd, ovo večeras je bilo pravda. Još u nadoknadi golovi, nekako najslađi način :)

avatar
MilanLe
Friday, 09.10.2015
01:52

Da smo igrali loše ove kvalifikacije igrali smo, igrali su se u savezu sa smenama trenera, živcima cele nacije koja je naravno imala velika očekivanja od ovog ciklusa. Pored loše igre naših tokom kvalifikacija, prekretnica u lošem smeru je bila od meča sa Albanijom u BG pa naovamo, tada smo dokazali koliko smo neuredjeni i kakva smo država, koliki smo divljaci ali na kraju smo im vratili milo za drago - jer u životu sve se plaća, sve se vraća. Biće valjda bolje nekad nadam se

avatar
РЕВОЛТ
Friday, 09.10.2015
00:58

Нисам баш сигуран да их боли више, ипак смо ми супериорнији!!! Колико су они чекали и шта су очекивали, припрема говори све!!!

avatar
Yes We Can
Friday, 09.10.2015
00:46

Sve sam razumeo sta pise! :D

avatar
Realan tip
Friday, 09.10.2015
00:41

Sta ih boli uvo, imaju lobi iza sebe, fudbal ionako nemaju pojma da igraju, na zalost od nas su opet napravili levate pred cijelim svijetom.Da je samo sport u pitanju, nijedan ne znaju bolje od nas, to potpisujem.

avatar
Friday, 09.10.2015
00:09

Sokirace njih i Mihktarijan.

avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 08.10.2015
23:59

A u Elbasanu muk....)