Albanski mediji otkrili sastav Tirane protiv Zvezde! Jači nego u Tbilisiju!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.08.2020.
17:51
Izvor: Sportske.net

Gde Egbo može da iznenadi Stankovića?

EPA/ARMANDO BABANI
EPA/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Sve je spremno za sutrašnji okršaj između Tirane i Crvene zvezde u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno-beli će večeras odraditi trening u glavnom gradu Albanije i ''osetiti teren'' na stadionu, koji bi trebalo da je besprekoran, bar prema najavama iz prethodnih nekoliko dana.

Albanski mediji su, naravno, bolje upućeni u planove trenera domaćeg tima Emanuela Egba, pa tamošnja ''Panorama'' već danas otkriva svoju prognozu startne postave ekipe Tirane u sutrašnjem meču.

Prema tim saznanjima, sastav će izgledati ovako (formacija 4-2-3-1): Lika - Toševski, Najdovski, Vanđeli, Ismajelgeči - Bata, Čelaka - Kobina, Torasa, Kale - Muči.

Jedina dilema je na poziciji levog beka.

U odnosu na meču protiv Dinama u Tbilisiju, trener Tirane moći će da računa i na oporavljenog Hokhalarija, ali procena je da ga neće od prvog minuta baciti u vatru i da će uz levu aut-liniju nastupiti Marsel Ismajelgeči.

Uglavnom, ovo je tim koji je nastupio i u Tbilisiju i za Dejana Stankovića ne bi trebalo da ima iznenađenja, osim eventualno na pomenutoj poziciji levog beka.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 24.08.2020
21:41

Njihov sastav je nebitan jer ako Zvezda udje u utakmicu snazno sa puno energije ima da ih samelje u njihovom dvoristu, ali ako otvori utakmicu kao u poslednjem derbiju tesko nama.

avatar
Dorotej
Monday, 24.08.2020
17:56

Molim vas ne naduvavajte više tu Tiranu. Samo pravite psihozu i napetost bez prave potrebe. Pa nije to ekipa iz neke jače evropske lige.