Alivodić - Kuda posle Vojvodine, da li je Partizan realna opcija?

Autor: Beta Beta
subota 31.01.2015.
11:54
Izvor: Beta

Posle iznenadnog odlaska Envera Alivodića iz Vojvodine, u javnosti se ponovo spekuliše da bi Partizan mogao da postane njegova nova stanica. Ali...

fkvojvodina.rs/DušanJocić
fkvojvodina.rs/DušanJocić

Povezane vesti

Fudbaler Enver Alivodić i Vojvodina nisu postigli dogovor o produžetku saradnje, pa je taj ofanzivni vezni igrač danas napustio pripreme novosadskog superligaša u Turskoj.

"Nismo uspeli da se dogovorimo oko finansija i to je jedini razlog što napuštam Vojvodinu. U Novom Sadu sam proveo dve sjajne godine", rekao je Alivodić radiju Sto plus.

On se kasnije priključio priprema Vojvodine, a u kontrolnoj utakmici u Beleku bio je strelac vodećeg gola u pobedi te ekipe nad poljskim Pogonom iz Šćećina (3:0).

Govorilo se da je za Alivodića zainteresovan Partizan, ali i neki klubovi iz inostranstva.

"Nema ništa novo u vezi eventualnog odlaska u Partizan. Imam nekoliko ponuda, pre svega iz Azije, ali o njima ću tek razmišljati", kazao je Alivodić.

Enver Alivodić je tokom jesenje polusezone postigao pet golova i dodao dve asistencije na 15 zvaničnih utakmica u dresu Vojvodine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
33
Saturday, 31.01.2015
13:06

Ako sada uprava Partizana ne odluči da ga dovede zaista... nBolji je od Luke i Grbića!

avatar
Volt-ai-Re
Saturday, 31.01.2015
13:13

I od Marinkovica...

avatar
Saturday, 31.01.2015
13:16

Bolji od Grbica?? Nije tacno. A i od Luke pitanje je da li je bas bolji, u nekim segmentima jeste ali u nekima nije tako da kad sve saberemo tu su negde.