Anđelković: "Gol na 'krovu' ima posebnu težinu"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 05.12.2016.
12:07
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Defanzivac fudbalskog kluba Crvena zvezda Dušan Anđelković izjavio je da će pobedonosni gol protiv Voždovca zauvek zapamtiti jer je bio značajan iz više aspekata.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Voždovac u okviru 19. kola Superlige Srbije, a jedini gol na utakmici postigao je defanzivac Dušan Anđelković i to na jako lep način, iz slobodnog udarca.

"Poletanović i ja smo razgovarali o tome ko će da šutira i procenio sam da je to dobra pozicija za mene, osetio sam da ću moći da zapretim golmanu odatle. Zato sam uzeo loptu i ispostavilo se postigao lep i vrlo važan gol" rekao je Anđelković.

Levi bek crveno-belih vratio se u startnu postavu zbog mnogobrojnih kadrovskih problema, ali je novu šansu iskoristio na sjajan način.

Na poslednje dve utakmice Dušan Anđelković je uspeo da se upiše u strelce, a interesantno je da mu je gol na "krovu" bio prvi iz slobodnog udarca koji je postigao u karijeri.

"Mnogo mi je drago zbog svakog pogotka, ali ovaj ću posebno zapamtiti zato što je doneo pobedu u ovako važnom trenutku za ekipu. Ja na treninzima često šutiram iz sličnih pozicija, nije mi to ništa novo, ali je ovo prvi put da sam na utakmici dao gol iz slobodnog udarca" kazao je Anđelković.

Crvena zvezda narednu utakmicu u domaćem šampionatu igra narednog vikenda protiv ekipe niškog Radničkog na domaćem terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke