"Anđeo" ponovo aktuelan - Kolumbijac zamena za Boaćija?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.03.2018.
09:17
Izvor: Sportske.net

Napadač koji je već duže vreme u notesu čelnika kluba sa stadiona "Rajko Mitić" na leto bi konačno mogao da zaduži opremu Crvene zvezde.

Epa/Andres Cristaldo
Epa/Andres Cristaldo

Povezane vesti

Odlazak Ričmonda Boaćija osetio se u Crvenoj zvezdi iako su u sportskom sektoru verovali da će Aleksandar Pešić biti dovoljno dobra zamena za reprezentativca Gane do kraja sezone.

Nišlija je ušao u krizu nakon revanša šesnaestine finala Lige Evrope sa moskovskim CSKA zbog čega se sve češće govori o tome da će Zvezda na leto ponovo tražiti stranog napadača.

U fokusu će i ovoga leta biti ime sa kojim se već spekulisalo, odnosno igrač koji se već duže nalazi u notesu čelnika Crvene zvezde.

Radi se o Kolumbijcu Migelu Anhelu Murilju (24) koji se nalazi pod ugovorom sa Deportivo Kalijem a trenutno nastupa za Verakruz kao pozajmljen igrač.

"Žurnal" podseća da je Muriljo već bio na pragu Crvene zvezde i to pre 15 meseci kada je klub napustio Hugo Vieira.

Migel Anhel Muriljo nastupao je do sada za Deportivo Kali, Penjarol i Verakruz, a specijalizovani portal "Transfermarkt" procenjuje njegovu vrednost na oko milion evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Thursday, 29.03.2018
16:58

Voleo bih da dodje strani napadac, ali me ovaj video nije nesto odusevio.

avatar
svetski prvaci 1991
Wednesday, 28.03.2018
21:47

Terza . dovedi Murilja on je drugi Boaci.

avatar
Goran_Ilic
Tuesday, 27.03.2018
09:29

Koliko je dobar njegov klub ga poslao na pozajmicu a i verovatno ce biti dzabe i tako,ista prica ,mi u juznoj americi skauta nemamo uopste,sve sto dovodimo dovodimo na majke mi dobar je i stalno promasujemo sto je i normalno jer mi trazimo ono sto ne postoji,dobar igrac koji hoce da igra za male pare,e to na ovom svetu nema.