Andrija Živković za ''Sportske'' objasnio zašto je meč sa Gibraltarom bio težak

Autor: Darko Mitrović
petak 01.09.2017.
23:23
Izvor: Sportske.net

Mnogi su bili iznenađeni kada je pred utakmicu sa Gibraltarom rekao da ''Orliće'' očekuje teška utakmica, ali ostao je pri tome i posle ubedljivog trijumfa.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Novi kapiten naše mlade reprezentacije Andrija Živković u razgovoru sa našim izveštačem Mihajlom Vidojevićem otkrio je posle pobede nad Gibraltarom zbog čega je dao takvu ocenu.

''Teška utakmica stvarno za nas, iako smo dobili 4:0. Protivnik nije igrao kako smo očekivali, oni su u prvom poluvremenu dosta pali, pa smo morali i mi, počeli su da leže po terenu, ali sve je to fudbal.

Mi smo hteli, pokušavali da uspostavimo našu igru, što i jesmo, hteli smo da postignemo još koji gol, ali oni su padali na svakih deset minuta, tako je odmicalo vreme...'', izjavio je Živković.

Zadovoljan je i svojopm igrom u današnjem meču.

''Zadovoljan sam svojim nastupom, dobro je za samopouzdanje što smo dobili ubedljivo ovu utakmicu. Pao je tempo u drugom pouivremenu i ostalo je 4:0.

Idemo korak po korak, moramo da analiziramo sledeću ekipu, da vidimo kako igraju'', poručio je Živković, uz prognozu da će sutra ''A'' reprezentacija Srbije savladati Moldaviju u kvalifikacijama za SP.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paulo
Friday, 01.09.2017
23:44

Tebi je mesto u A reprezentaciji nadam se da ces vrlo brzo biti tamo kao lider ekipe.