Aničić obećao, publika će uživati u malom gradskom derbiju

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.10.2018.
15:18
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Trener fudbalera Voždovca Dragan Aničić rekao je da će njegovi igrači i ekipa Zemuna učiniti sve da publika uživa u subotnjem malom gradskom derbiju.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Trinaesto kolo Super lige Srbije otvoriće mali gradski derbi u Gornjoj Varoši.

Fudbaleri Zemuna ugostiće Voždovac, a trener "Zmajeva" Dragan Aničić kazao je za klupski sajt da će se njegov tim dobro pripremiti za ono što ga čeka u predstojećem duelu.

"Očekuje nas težak meč, protiv ekipe koja ima dobar kontranapad i pravi tranziciju sa velikim brojem igrača. Mi ćemo sa naše strane spremiti sve i pokušati da nametnemo naš stil igre, jer želimo da napravimo dobar rezultat", rekao je Aničić.

Ekipa Zemuna imala je u sredu obaveze u Kupu Srbije, dok su fudbaleri Voždovca imali dovoljno vremena za odmor nakon prvenstvene utakmice sa ekipom Mladosti iz Lučana.

"Mislim da će se obe ekipe potruditi da naprave jednu dobru utakmicu i mislim da će u krajnjoj liniji publika moći da uživa", dodao je Aničić.

Krilni fudbaler Voždovca Alen Mašović poručio je da "Zmajevi" neće nositi belu zastavu u Zemun.

"Očekuje nas teška utakmica, ekipa Zemuna je borbena, prava fajterska, koja sigurno zna šta hoće u ovoj sezoni. Izašli su iz krize koju su imali. Mi smo pokazali kvalitet u prethodnom meču i veliki napredak od kad je šef došao i ne idemo u Zemun sa belom zastavom već da se nadigravamo, pa bolji neka pobedi", kazao je Mašović.

Prvi meč 13. kola Super lige Srbije koji će ekipe Zemuna i Voždovca odigrati u subotu zakazan je za 13 časova.

Super liga 13. kolo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke