Aničić se nada uspešnom debiju na klupi Voždovca

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.10.2018.
18:22
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Novi strateg "Zmajeva" nada se da će ekipa odigrati dobro protiv Mladosti i da će zabeležiti pobedu na njegovom debiju.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Voždovac je tokom nedelje imenovao novog šefa struke, a za naslednika Branka Vojinovića imenovan je dosadašnji strateg Mačve Dragan Aničić.

Debi na klupi "Zmajeva" Aničić će imati u subotu, kada na krov TC "Stadion" u Zaplanjskoj stiže lučanska Mladost.

"Očekuje nas izuzetno teška utakmica, protiv ekipe koja ima dugačak kontinuitet igranja u Super ligi, kako u igračkom kadru i u stručnom", rekao je Aničić.

Novi trener Voždovca dobro je upoznat sa kvalitetima tima koji sa klupe vodi Nenad Milovanović.

"Meni je ovo šesta – sedma utakmica u poslednja tri meseca protiv Lučanaca i to je ekipa koju mnogo dobro poznajem. Sastavljena je od iskusnih igrača. Tu su Pavlović, Odita, Markovski, ali i mladi Rosić, Dimić, Jovanović. Očekuje nas borba, ali se nadam da će moj debi na klupi proteći u dobroj igri Voždovca. Kao i u svakoj utakmici i u ovoj idemo sa ciljem da pobedimo", dodao je Aničić.

Nikola Ćirković je poželeo zvaničnu dobrodošlicu novom šefu struke, a zatim se osvrnuo na predstojeći duel sa ekipom Mladosti.

"Dosta su iskusna ekipa, predvođena dobrim šefom stručnog štaba. Nadam se ipak da ćemo ostvariti pobedu i želim ovom prilikom da pozovem publiku da dođe u što većem broju, kako bi nam pomogli da se predstavimo u što boljem svetlu", kazao je Ćirković.

Od početka aprila do kraja avgusta tekuće godine Mačva i Mladost odigrali su četiri utakmice, a novi trener Voždovca je svoj bivši klub vodio do pobede i dva remija.

"Mladost ima svoje vrline, ali ima tu i nedostataka, tako da ćemo se truditi da iskoristimo njihove mane. Naša prednost u subotnjem meču može biti poslednje odigrana utakmica, jer sa te utakmice donosim pobedu", rekao je Aničić i dodao,

Super liga 12. kolo

"Međutim, svaka utakmica je novi izazov, ne treba gledati u prošlost. Zadovoljan sam kako su momci radili i kako prihvataju principe u igri, pre svega sa kojom strašću i sa kojim trudom ulaze u svaki trening i ne sumnjam da će to vrlo brzo, a možda već i subotu dati rezultat", zaključio je Aničić.

Voždovac se nakon 11 prvenstvenih mečeva nalazi na 12. poziciji sa 11 bodova, a Mladost trenutno zauzima 5. mesto sa sedam bodova više.

Utakmica Voždovac - Mladost igra se u subotu 20. oktobra i počeće u 16 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke