Aničiću jasno ko se pita protiv Vojvodine!

Autor: Beta Beta
četvrtak 28.02.2019.
16:34
Izvor: Beta

Interesantan duel nas očekuje na Voždovcu.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Trener fudbalera Voždovca Dragan Aničić izjavio je danas da tim Vojvodine zaslužuje poštovanje, ali da njegova ekipa uvek ide na pobedu na svom stadionu.

"Pokazali smo dva lica u prva dva kola i ono protiv Napretka moramo da pokazujemo što češće. Protiv Čukaričkog imali smo loš dan, kao i sve ekipe što mogu da imaju, ali ostavljamo tu utakmicu iza sebe. Nemamo kadrovskih problema, svi su spremni za utakmicu i na našem terenu imamo samo imperativ pobede, i pokazaćemo svu snagu koju posedujemo. Na našem terenu moramo mi da se pitamo", rekao je Aničić na konferenciji za novinare.

Voždovac će u subotu dočekati Vojvodinu u 24. kolu Superlige Srbije.

"Vojvodina nije dobro startovala u prve dve utakmice, ali imala je jako teške protivnike. Uprkos svemu, pokazali su da imaju jako dobru ekipu, ali to nas neće sprečiti da stremimo ka našem jedinom cilju, a to je pobeda"
, kazao je Aničić.

Fudbaler Voždovca Lazar Arsić, koji je došao upravo iz Vojvodine, rekao je da novosadski klub ima odličan tim sastavljen od mladih igrača.

"Vojvodina je tim koji se sjajno počajao i koji u svojim redovima ima mnogo mladih igrača željnih dokazivanja. Igramo pred svojom publikom i pobeda ne sme da dođe u pitanje. Na nama je da uđemo u utakmicu onako kako šef to zahteva od nas i da odigramo najbolje što možemo. Želimo da ponovimo utakmicu protiv Napretka i ne odustajemo od plej-ofa", rekao je Arsić.

Utakmica će se igrati u subotu od 15 sati na Voždovcu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke