"AZ ne ume da se brani, ali Hag je jedina prednost Partizana! Sadik? Šokantan..."

Autor: Ivan Cvetković
sreda 27.11.2019.
21:59
Izvor: Sportske.net, vecernje novosti

Proslavljeni fudbaler govorio o šansama srpskog predstavnika u Holandiji.

screenshot: youtube.com
screenshot: youtube.com

Povezane vesti

Partizan sutra od 18.55 gostuje AZ Alkmaru u Hagu u okviru 5. kola Lige Evrope.

Pred "crno-belima" je veoma težak zadatak pošto jedno pobedom ostaju u igri za plasman u narednu rundu evropskog takmičenja.

Bivši reprezentativac Jugoslavije i član brojnih holandskih klubova Željko Petrović je u intervjuu za Večernje novosti otkrio šta čeka ekipu Sava Miloševića.

"Svom nekadašnjem cimeru iz reprezentacije Jugoslavije i prijatelju Savi Miloševiću poručujem da dolaze u goste ekipi koja je postala najjači rival Ajaksu u Holandiji. Meč se igra u Hagu, umesto u Alkmaru, što je možda mala prednost Partizana. Plašim se da je sve ostalo na strani domaćina. Od činjenice da se utakmica igra na veštačkoj travi, preko podatka da im crno-beli dolaze u najgorem mogućem trenutku, kada su na vrhuncu svoje forme. To što je Alkmaru dovoljan bod, ne znači da će oni da se povuku", smatra Petrović koji je potom otkrio prednosti, ali i mane holandske ekipe.

"Taj tim ne ume da se brani. Oni će napasti Partizan i najopasniji su preko bokova. Levo i desno krilo, Stengs i Boadu, izdanci su omladinske škole i ubedljivo su najopasniji po protivnički gol. Tu je i Marokanac Idrizi. Ako njih zaustave, u Partizanu su možda završili pola posla", veruje on.

Nekadašnji reprezentativac se dotakao i Umara Sadika koji je na njega ostavio prilično neobičan utisak.

"Umar Sadik je šokantan igrač. Sećam ga se pre dve sezone u dresu holandske Brede. Na jednom meču pomislite da nije rođen za fudbalera, a već na sledećem se pitate da li je moguće da je tako dobar igrač", dodao je učesnik Mundijala u Francuskoj 1998. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Momcilo Stojanovic
Thursday, 28.11.2019
10:23

Dovoljno je da zna da napada i daje golove.

avatar
Realan_PFC
Thursday, 28.11.2019
01:41

mi se u HAG-u osecamo kao domacini :D aahahhaha izvinjavam se, ali malo humora nije na odmet