Babović: ''Ljudi, hajde da shvatimo neke stvari!

Autor: Beta Beta
četvrtak 01.10.2015.
23:20
Izvor: mondo, Beta

Velike zasluge za večerašnji trijumf Partizana protiv Augsburga ima i kapiten Stefan Babović, koji je odlično sarađivao sa dvostrukim strelcem Andrijom Živkovićem.

BETA/AP Photo/Matthias Schrader
BETA/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Kapiten Partizana u večerašnjem meču Stefan Babović rekao je da fudbaleri crno-belih treba da budu svesni uspeha pobede u Nemačkoj, ali da ne treba da se zadovolje time.

"Velika pobeda Partizana...Moramo da budemo svesni šta smo uradili, ali u dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi. Nema sad neke velike euforije. Hajde da kažemo da je ovo bila istorijska pobeda, ali da odmah gledamo napred", rekao je Babović za portal Mondo (mondo.rs).

Partizan je večeras pobedio Augsburg sa 3:1 i tako zabeležio drugu pobedu u dva kola Lige Evropa, pošto je u prvom savladao Alkmar sa 3:2.

"Ljudi, moramo da shvatimo neke stvari. Govorili smo da je BATE 'ovakav-onakav', oni pobede Romu. Govorili smo da AZ Alkmar nije nešto, oni pobede Bilbao. Realno je da smo pobedili dve velike ekipe i uzeli šest bodova u grupi u kojoj su svi realno jači od nas, i finansijski i organizaciono",
rekao je Babović. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
РЕВОЛТ
Friday, 02.10.2015
08:48

Heroj ulice:-D

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 02.10.2015
08:08

Fantastična asistencija kod prvog gola.

avatar
Srbija voli Zvezdu
Friday, 02.10.2015
07:22

Ha, ha, ha, kaze istorijska pobeda, ha, ha, ha, uvek neka nova smejurija iz ovog kluba.

avatar
stevan_vasic90
Friday, 02.10.2015
05:02

Vrlo važna pobeda za srpski fudbal. Bravo za Partizan. Siguran sam da će makar jedan iz generacije mladih igrača koji trenutno igraju u Partizanu u budućnosti biti fudbaler vrhunske klase. Mali Živković je prosto neverovatan-da je Englez, bio bi odavno proglašavan novim Bobi Čarltonom, da je Argentinac već bi bio novi Maradona. Ovako, mora da radi duplo bolje, duplo jače, duplo motivisanije-ali će kad tad doći dan da će mu se i Englezi i Argentinci, a i svi ostali klanjati i diviti se njegovoj fudbalskoj magiji. Ja sam ubeđen da još od Piksija nismo imali ovako talentovanog igrača tog profila. To je neko moje mišljenje. Ima sve-tehniku, dribling, pas, šut, maštu, brzinu, pokretljivost. Ako ima snagu volje profesionalca i mentalitet pobednika biće čudo od igrača. Samo napred mali. Dva gola i asistencija u evropskom takmičenju, Bundesligašu, u tim godinama-pa ne znam da nabrojim puno njih koji su to radili.

avatar
33
Thursday, 01.10.2015
23:39

Ko je dao večeras golove za Zvezdu!?

avatar
Friday, 02.10.2015
07:16

Sikimić i Dauda

avatar
treci klub kroacije
Thursday, 01.10.2015
23:24

govorili su da zvezda nije nesto ona vas unakazila

avatar
Rodjen kao ratnik
Thursday, 01.10.2015
23:53

imate crveno belu sahovnicu na dresovim :/ mesaju vas sa Hrvatima sta to znaci :/

avatar
The Dude
Thursday, 01.10.2015
23:58

Ko ovde pominje zvezdanu? Dominacija Partizana traje desetak godina. nDrago mi je da vidjam dosta komentara poput tvog, jer to govori da vam pobeda nad nama znaci mnogo. Ocigledno vise nego nama trenutno prvo mesto u grupi LE.