Babovićeva "perla" za minimalac Partizana!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 14.07.2015.
22:39
Izvor: Sportske.net

Majstorijom Stefana Babovića iz slobodnog udarca u 83. minutu utakmice Partizan je slomio otpor Dile i obezbedio minimalnu prednost pred revanš u Goriju koji će odlučivati o plasmanu u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana ostvarili su minimalan trijumf nad šampionom Gruzije rezultatom 1:0 (0:0) na startu kvalifikacija za Ligu šampiona. Pobedonosni gol za crno-bele postigao je Stefan Babović u 83. minutu susreta preciznim udarcem iz slobodnog udarca.

Gol pogledajte OVDE!

Partizan - Ž. Živković, Vulićević, Petrović, Balažic, Ćirković, Brašanac Jevtović, Babović, Ninković (od 72' Ilić), Oumaru (od 60' A. Živković), Božinov (od 77' Šaponjić)

Dila Gori - Ševčenko, Kurcilava, Kvirkvelija, Papava, Kvakadze, Razmadze, Falavandišvili, Gvalia, Iluridze, Martcvaladze, Navalovski

Partizan je u prvi zvanični meč u novoj sezoni ušao sa snagama koje su započele poslednju kontrolnu utakmicu na pripremama u Sloveniji a Zoran Milinković je od novajlija na teren poslao Marka Jevtovića, Abubakara Oumarua i Valerija Božinova.

Gosti iz Gorija pokazali su već na startu utakmice sa kakvim su namerama došli u Beograd a činjenica da su za prvih 45 minuta uputili jedan udarac van okvira gola ukazuje na to da im je odbrana sopstvenog gola bila prioritet.

Crno-beli su do prve šanse stigli već u petom minutu posle jednostavne akcije u izvedbi Abubakara Oumarua, Miroslava Vulićevića i Darka Brašanca. Prvonavedeni je podelio loptu ka desnoj aut liniji, Vulićević centrirao, a Brašanac je nešto lošije zahvatio loptu iz povoljne pozicije pa je udarac glavom završio pored gola.

Osim opisane prilike Partizan u prvom delu igre nije imao mnogo boljih šansi a samo je Nikola Ninković u dva navrata tukao jako i po sredini gola što je golmanu Olekseju Ševčenku napravilo probleme ali ne do te mere da bi lopta završila u mreži.

Šampion Gruzije najopasniji je bio posle grešaka koje su pravili fudbaleri domaćeg sastava. U dva navrata gosti su povukli fantastične kontre ali su Gregor Balažic i Lazar Ćirković u obe situacije nekako uspeli da otklone opasnost.

Jedini udarac ka golu Živka Živkovića tokom prvog dela igre uputio je Laša Gvalija ali je njegov pokušaj završio visoko preko prečke. U završnici prvog poluvremena Partizan je preko Abubakara Oumarua zapretio ali je taj udarac glavom bio izblokiran pa se na odmor otišlo bez pogodaka.

FUDBAL: PARTIZAN - DILA

Početak drugog dela igre nije doneo promene u sastavima ali ni u odnosu snaga na terenu i pristupu igri dveju ekipa. Partizan je odmah krenuo žustro ali je iz terenske inicijative nije uspevala da se izrodi dobra akcija iz koje bi mogao da padne vodeći gol.

Svesni činjenice da golman Dile u prvom poluvremenu nije uspeo da uhvati nijednu loptu koja je išla ka njemu Ninković i Brašanac, najagilniji u timu Zorana Milinkovića, nastavili su da tuku u okvir gola gostujuće ekipe.

Posle devet minuta igre u drugom poluvremenu Nikola Ninković je snažno tukao pravo u nesigurnog Ševčenka ali niko od igrača Partizana nije bio spreman da natrči na loptu i ubaci je u mrežu.

Prvu promenu na meču Zoran Milinković je napravio u 60. minutu kada je nedovoljno spremni Abubakar Oumaru prepustio mesto na terenu zlatnom "Orliću" Andriji Živkoviću. Upravo je Živković mogao da zatrese mrežu Dile da je samo Darko Brašanac uspeo da pošalje loptu na drugu stativu umesto što nepreciznim centaršutem pogodio gornji deo prečke gostujuće ekipe.

Mladi reprezentativac Srbije Darko Brašanac imao je još jednu odličnu priliku u 64. minutu kada je glavom skrenuo loptu ka golu ali je ponovo Ševčenko bio spreman da je odbije i otkloni opasnost, baš kao što je to učinio šest minuta kasnije skrativši ugao kod udarca Stefana Babovića.

Pokušao je Zoran Milinković da razmrda ekipu uvođenjem iskusnog Saše Ilića i mladog Ivana Šaponjića ali je Dila uspešno uspevala da odbije sve napade Partizana koji su u najvećoj meri bili nedovoljno ozbiljni da bi se ugrozio gol gostujućeg tima.

Deset minuta pre kraja Andrija Živković je napravio solo prodor kojim je iznudio prekršaj i drugu javnu opomenu, odnosno crveni karton za Gugu Palavandišvilija, a još važnije je bilo to što je iz pomenutog prekida Partizan uspeo da dođe do vodećeg gola.

Zamenik kapitena Stefan Babović precizno je gađao u dalji ugao gola Olekseja Ševčenka koji je samo ispratio kako lopta odlazi u mrežu za vođstvo Partizana od 1:0!

Nakon vodećeg gola crno-beli su imali još desetak minuta da materijalizuju prednost igrača više a najbolju priliku stvorili su u drugom minutu nadoknade vremena kada je golman Ševčenko skrivio indirektan udarac posle kojeg je Brašanac odbranio gol Dile izblokiravši udarac Marka Jevtovića.

Revanš utakmica na programu je za sedam dana u Goriju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

70 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
piramida
Wednesday, 15.07.2015
13:22

paretizan ove sezone ispada iz evrope!

avatar
Nikola_pg
Wednesday, 15.07.2015
00:20

Bez namjere da umanjim uspjeh Partizana ali Kairat je za ove Barselona.

avatar
ercov
Wednesday, 15.07.2015
00:17

Neko odigra dobro i bude tragicar meca a neko odigra lose i svojom magijom za minut bude heroj i spasilac. To je ta razlika kada se prica o majstorima fudbalske igre kao sto su Sasa Ilic i Babovic. Meni je stvarno drago da je Babonja odlucio ovaj tezek mec, isto kao sto je Milinkovic napravio hrabru i pametnu izmenu zadrzavajuci Babovica i izvodeci Ninkovica.Igrati viktorije skoro svih 90 minuta i imati skor upucenih udaraca na gol od 26:1 se dugo nije dogodilo Partizanu na premijeri kvalifikacija za LS. Sve je bilo prfektno osim realizacije ali po svemu vidjenom i to ce brzo doci na svoje mesto.Abubakar je pravo pojacanje i to se vidi iz par kontakata sa loptom dok za Bozinova treba jos vremena. Jevtovic me je odusevio svojom premijernom utakmicom i po svemu vidjenom Partizan je dobio fudbalera buducnosti. Vulicevicu ce trebati jos koja utakmica dok se nevrati na svoj nivo a mladi Petrovic sigurno nece igrati u revansu jer mu je defanziva losija strana a ofanziva jaca i zato je bio u prednosti nad Bandalovskim. Andrija je garancija boljoj i efikasnijoj igri ovog novog tima Partizana. Premijera je bila bas pozitivna i ohrabrujuca i pored minimalnog rezultata,klupa je napokon brojna i kvalitetna.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 15.07.2015
13:13

Upravo tako, u revanšu očekujem Bandalovskog na desnoj strani i Vuličevića na levoj (ali da bude povučen, jer je bolji u odbrani od Petrovića).

avatar
Igornopolis
Wednesday, 15.07.2015
00:16

Ninkovic skontao par stvari u glavi i na terenu izgleda. Jest da je imao dosta prostora za manevrisanje ali vidi se napredak, odlicno odigrao.nOvi Gruzijci jesu prosek ali vidi se iz aviona da je Partizan u ovom trenutku najuigraniji i najkonktetniji nas tim. Srecno svim nasim predstavnicima u evro takmicenjima i da skupite sto vise bodova i dodjete do grupnih nivoa takmicenja.

avatar
boxer
Wednesday, 15.07.2015
00:15

Dobra igra Partizana,sto je i ocekivano protiv ovakve ekipe. Ne bi se slozio sa nekim komentarima da smo losiji ove sezone u odnosu na proslu,jos dok se uigraju na takmicarskim utakmicama mislim da cemo biti sve bolji i bolji...

avatar
Roči Salamanka
Tuesday, 14.07.2015
23:46

Igra ispod ocekivanja,protivnik je imao samo jedan zadatak- da sacuvaju gol jer drugo i ne znaju,sve mi se cini da su pokupili sve ribare,sankere,konobare i doveli u Bg na utakmicu.ne znam sta da kazem za pojacanja (mozda je isuvise rano) ali to mora mnogo bolje,Bozinov sut u okivr nije imao,Abu je pokusavao da probije par puta odbranu i to je to,mislio sam da nikad necu reci da je veceras najbolji pojedinac bio Brasanac al eto moram da priznam jer se borio kao lav.nSve u svemu jedan gol za mirniji revans i malo bolju i leprsaviju igru ako uopste i planiramo da se plasiramo na neko od evropskih takmicenja jer da je veceras bio malo ozbilniji protivnik neznam sta bi bilo.... NAPRED PARTIZAN!

avatar
ujka Vanja
Tuesday, 14.07.2015
23:37

Imao je malo Babovic srece kod ovog postignutog gola iz slobodnjaka,ali isto tako Jevtovic nije imao srece kod onog indirekta.Svaka cast momcima odigrali su stvarno super,ali eto opet ta realizacija je problem,imali smo bar 10 izglednih prilika.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 15.07.2015
13:14

Zašto je imao sreće, ja sam znao da će biti gol samo ako lopta pređe preko živog zida.

avatar
England
Tuesday, 14.07.2015
23:36

Igra i nije bila losa za prvu takmicarsku utakmicu u sezoni. Zivko bez posla, Vulicevic odigrao solidnu utakmicu dosta je pretrcao i trudio se, Cirko jednom pogrijesio kada je poklonio loptu protivniku ali sve u svemu solidna njegova partija, Balazic odlican, Petrovic je jako nesiguran kad protivnik krene da ga dribla. Jevtovic dobro odigrao sprijecio jedinu pravu sansu dile kada je Petrovic ispao. Brasanac najbolji veceras na kraju ispade tragicar a Babovic junak i ako je odigrao lose. Abubakar se trudio i on i Ninkovic, Bozinov nije imao prostora, konstantno je bio izmedju 5-6 njihovih igraca. Golman dile je jako kritican imao je srece sto ga je vecina lopti pogodila jednostavno se uopste ne baca nego stoji u mjestu kao rukometni golman.

avatar
Maximovic
Wednesday, 15.07.2015
10:33

Pa sad ako pogledam objektivno Vulicevic jako los,dosta zalaganja i trcanja ali se vidi iz aviona da mu tehnicka strana ispod proseka igraca na poljancetu. Petrovic isto. Dzaba njima dosta zalaganja kad kvalitetan i koristan pas na 0. Babovic pa cak i Cirkovic slicni doduse Babovic sa malo manje zalaganja. Brasanac me iznenadio decko. Nisam ocekivao onoliko duela da dobije ali opet kao jedini koji je pravi razliku u duelima tako je lako gubio kod losih dodavanja. Aj prva im utakmica i to jos pred domacom publikom tako da nebi da malerisem mosda je bilo i malo treme ali u svakom slucaju mora taj pas na veci nivo da se dovede. I ovaj Milinkovic nije normalan prvo menja igraca koj mi nekako najsmirenije delovao u napadu pri rezultatu od 0:0. Umesto da je ubacio Ilica ili Zivkovica umesto Babovica ili Cirkovica u trenucima kad moramo da damo gol a protivnik nema zelju za napadom on menja mozda najstabilnijeg spica.

avatar
pre svega SRBIJA!!
Tuesday, 14.07.2015
23:20

Moglo i bolje ali zadovoljavajuce za prvu utakmicu u sezoni...

avatar
Srbija_
Tuesday, 14.07.2015
23:18

Valjda nece Gruzini nesto da pokazu kao domacini,nema cinimi se onaj mali magicni stapic. Dobro se brane,golman im blago receno polu-amater. Ninkovic ga je dosta mucio sa dugim sutevima,tako su trebali i ostali. Zatvorili su nam krila, Abu je prvih 20 min,jako dobro igrao,posle zatvoren. Moglo se igrati kroz sredinu, Bozinov jako slabo,Cirkovic nesiguran. Brasanac sigurno najbolji u PFC,trcanje,zalaganje,sutevi nesrecno se postavio kod onog indirekta. Babovic ... ajde eto svaka cast na onom golu,prekinuo je mucenje. Nadam se prolazu,Gruzini ako se otvore,tu mi imamo dosta sanse,tehnicki smo dosta bolji. Trebalo bi da prodjemo Dila Gori,bez obzira na termin,neko zaljenje na njihov teren itd,samo ozbiljno da se shvate .

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 15.07.2015
13:18

Shevcenko koliko je nesiguran, toliko je i srećan... A pokazao je da nije polu-amater jer odlično troši vreme, u jednom momentu posle odbranjenog šuta je seo za nekoliko sekundi na loptu...

avatar
mileta
Tuesday, 14.07.2015
23:18

Uprava odlicno obvi prelazni rok.Sve sto valja ode,dovedu polu amatere i mucimo se sa timovima kao sto je ova Dila.nFali nam najmanje 3 pojacanja da bi licili na nesto.

avatar
lakipfc
Wednesday, 15.07.2015
10:13

Znas li nekad da napises nesto osim hejta,uzmi bromazepan neki iskuliraj se

avatar
Zoran Vukic
Tuesday, 14.07.2015
23:13

zapocetak dobar rezulta {atbobus parkiran}revas lakse bice napred Partzan

avatar
3x3
Tuesday, 14.07.2015
23:08

Ovi nemaju veze sa fudbalom. Partizan bar za 2 klase bolji.

avatar
Igors Stepanovs
Tuesday, 14.07.2015
23:05

Dobro, jesmo napadali ali onakvom golmanu nismo dali vise od jednog gola.Brasanac ubedljivo najbolji osim kod indirektnog(ne znam sta je tamo trazio),Babovica je izvukao ovaj gol da ne bi bio najgori...

avatar
Tuesday, 14.07.2015
23:01

gori Dila Gori !!! ... idemo daljeeeeeeee

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 14.07.2015
23:00

NAPRED PARTIZAN!

avatar
lakipfc
Tuesday, 14.07.2015
22:56

Moglo je biti dosta bolje,al ide se dalje,ovi ne znaju da napadnu...

avatar
Повратак Ајкуле
Tuesday, 14.07.2015
22:54

Лоша утакмица само због резултата који је морао да буде већи, иначе тотална доминација, могло је да буде и 5:0. Али зна се шта је битно и шта се гледа... nСудија украо два минута на крају.

avatar
PFK-ACM-FCB
Tuesday, 14.07.2015
22:53

Sve u svemu, nije loše momci...nu revanšu nece moći da igraju bunker tako da tamo ocekujem lakšu tekmu nego ovu večerašnju.nPartizan oleee oleee oleee...

avatar
Povratak kraljaBAN23
Tuesday, 14.07.2015
22:52

Hoćemo opet Ludogorec u žrebu za 3. kolo kv. za LŠ :D (Ludogorec 0:1 Milsami)

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 14.07.2015
23:06

Ako uopšte prođe

avatar
nenad1995
Wednesday, 15.07.2015
01:46

Izvlacenje za trece kolo je u petak, Ludogorec je nosioc (samim tim i Milsami).

avatar
Povratak kraljaBAN23
Tuesday, 14.07.2015
23:42

Zato i želim taj par jer se nadam da neće proći :D

avatar
ujka Vanja
Tuesday, 14.07.2015
23:39

Proci ce,dace bar 2 gola u revansu,pazi sta ti mister Ivan kaze. :)

avatar
ujka Vanja
Tuesday, 14.07.2015
23:38

Nemoj da mi prizivas Ludogorec!Secam se tako su i prosle sezone neki rekli hocemo Ludogorec,dajte Ludogorec na kraju izvukosmo Ludogorec i svi znamo kako smo prosli.

avatar
Povratak kraljaBAN23
Tuesday, 14.07.2015
22:51

Brašanac je igrao za trojicu, sam na sredini terena sa banderom Jevtović i barbikom Babović i mogao je da da 3 gola, ali u očajnoj završnici na kraju čak spasio odbranio gol Dile i promašio šansu sa metar. Partizanu fale gol igrači, da imamo takvih ekipa Dile koja nije šutnula u gol bi bila ispraćena sa 5+ golova u mreži. Jevtović i Babović slabi u odbrani, a Ćirković i N.Petrović nesigurni čak i protiv ovako slabog protivnika. Ninković u 1p odlično odigrao. Na kraju nije ON (ne ti!) šutirao, šutirao je Pirlo :D

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 14.07.2015
23:08

Zašto toliko pljuvanjanja Babovića, danas je dobro odigrao, dao je gol, nije davio loptu, imao dobra dodavanja.

avatar
Jurgen Klopp BVB
Wednesday, 15.07.2015
09:10

Jevtović loš u odbrani bio? Pa lik je na sredini prekino većinu akcija Dile Gori. nOdličan je dečko, prva mu je utakmica u ovakvom formatu, igrao je siguran pas, mnogo vazdušnih duela dobio, mnogo prekinutih napada, sredinu Dila gotovo nijednom nije prošla, što su probijali to je par puta po Petroviću.

avatar
Pera Zambula opet
Wednesday, 15.07.2015
01:01

Staaa??? Jesi li ti dobro pratio utakmicu, zasto bi iko lose nesto rekao ili publika zvizdao da je on toliko dobro odigrao? Covej euposrio igrum izgubio skoro sve duele u igri, vecina pasova su mu bili losi ili osrednji. Da nisu usli Zivkovic i Ilic mislim da ne bi ni pao gol...Da nije igrao Babovic vec neko drugi umesto njega mi sa brzom igrom i tranzicijom u igri dobili sa velikom razlikom veceras.

avatar
Nikola Nikola
Tuesday, 14.07.2015
23:55

Šta je Babović danas dobro radio!? Čovek je očajan. Svaka mu čast za gol, ali ono šta on igra je mrcvarenje - davno bi on bio u drugom plannu da mu se tatko ne zove Milija.

avatar
Pokee R. Facer
Tuesday, 14.07.2015
23:54

pa i nije bas dobro odigrao. da nije dao gol, bio bi sigurno najgori na terenu.nkoliko je lopti upucenih njemu propustio, i koliko je imao pogresnih dodavanja!?na iako jedan lik u davanju ocena navodi da je uglavnom igrao iz prve i prema napred (!?) on je zapravo svaku loptu vracao ili proigravao prvog do sebe.n ok, nije davio kao sto inace to radi, i ne moze mu niko zameriti da nije trcao, ali on je igrac na kojem se nazalost gradi igra, sto znaci da bi trebao biti pokretac svih akcija, covek koji diktira tempo. a on je daleko od toga.nmozda smo i mi previse zahtevni, jasno je da Partizan ne moze dovesti Inijestu, ali eto babinjo pored svoje kurcobolje na terenu ima i dugacak jezik, koji je vise puta izazvao reakcije navijaca, pa mu se gleda malo nego drugim igracima pri ocenjivanju.

avatar
Povratak kraljaBAN23
Tuesday, 14.07.2015
23:47

Dobro je krenuo sa par dodavanja Vulićeviću i par požrtvovanih startova ali je to trajalo prvih 10-ak minuta, posle toga je bio očajan, uz Jevtovića najslabiji u Partizanu do 83.minuta kada je postigao gol i onda korektno odigrao do kraja. Sa onakvom igrom u odbrani kao što su igrali Jevtović i Babović nemamo šta da tražimo protiv jačih ekipa, a ni Ćirković i N.Petrović nisu bili sigurni.

avatar
Tuesday, 14.07.2015
22:51

pa ovako mogu reci da sam donekle zadovoljan zalaganjem na terenu,mislim da navalni igraci trebaju da budu jos agresivniji kada protivnicki igraci imaju loptu,svi zasluzuju prelaznu ocenu sem Bozinova,bio je vise u ofsajdu nego sto je imao kontakata sa loptom,moram pohvaliti Vulicevica i Bresanca,bili su odlicni,jeste da Babovic nije odigrao kao zna a dao gol.a Dila Gori ekipa koju bi zvezda pobedila :D

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 14.07.2015
23:45
avatar
Wednesday, 15.07.2015
11:34
avatar
Tuesday, 14.07.2015
22:50

Dobar ovaj Kurcilava...

avatar
Poznavalac
Tuesday, 14.07.2015
22:48

Ocekivano losa igra,kakva igra takvi i igraci..bez dva prava pojacanja na sremini umesto jevtovica i recimo babovica nemamo sta da trazimo.skuletic je za bozinova izmislio fudbal.oumaru treba da igra u napadu..kazem,katastrofa od igre.

avatar
England
Tuesday, 14.07.2015
23:23

Kakvu igru ocekujes kad protivnik igra sa svih 10 igraca na 30 metara od gola? Jevtovic je bio dobar, tek mu je prava utakmica u evropi a Bozinov nije ni imao prostora da napravi nesto ozbiljnije.

avatar
$$$ BRACELA $$$
Tuesday, 14.07.2015
22:46

Steta za tolike prilike a Bozinov kao da ga nije bilo ma terenu. Sta se desilo sa njim??

avatar
bojanbokaradivojac
Tuesday, 14.07.2015
23:22

E moj druze on je nesto iz ozbiljnog fudbala pre par godina.Sta mislis ta je to onaj isti igrac od pre 6-7 god.Da jeste ni pod razno nebi zavrsio u SRB

avatar
RealanNis
Wednesday, 15.07.2015
10:44

Da li si video njihovu formaciju?Da li si video da imaju 5 igraca u zadnjoj liniji kojima pomazu jos 3 jica?Taj isti Bozinov je uvek bio markiran i imao 3 igraca na sebi.U takvim situacijama a posto ni da zelis ne mozes da im razvuces odbranu jer su ocigledno dosli da se brane on ima samo takticku poziciju na terenu da povuce vise igraca na sebe kako bi krila imala iole prostora da urade nesto posto loptu da primi nema sanse.

avatar
Pera Zambula opet
Wednesday, 15.07.2015
01:03

Videcemo sa vama u derbiju da li Bozinov ne zna da igra fudbal :) Ti si prvi delija nkoji je dao komentar veceras :) Bravo bas si hrabar :)

avatar
$$$ BRACELA $$$
Tuesday, 14.07.2015
23:47

Ima logike ali malo bar daj iscimaj se prici uzmi loptu pa posalji preko stadiona a on samo trckara u petercu i to ponekad trckara. :D

avatar
fcb
Tuesday, 14.07.2015
22:45

Jedini utisak koji nosim da ove utakmice je da je Andrija Živković mnogo mnogo iznad svih, i to se vidi u svakom njegovom kontaktu sa loptom, izgleda kao pravi igrač iz nekog velikog evropskog kluba, i mislim da je ubjedljivo najbolji igrač koji igra u Srbiji, ali očekujem da će vrlo brzo da napusti Partizan, jer zaista zaslužuje da igra u nekom velikom evropskom klubu

avatar
$$$ BRACELA $$$
Wednesday, 15.07.2015
15:31

ne malerisi neka ostane bar jos ovu sezonu :D

avatar
SlobaGrobar
Tuesday, 14.07.2015
22:44

Bravo Babonja!

avatar
Raky_b
Tuesday, 14.07.2015
22:43

Najgori igrac utakmice na kraju ispadne heroj, a onaj najbolji ispadne tragicar. nEto sta ti je fudbal.

avatar
Sukica9
Tuesday, 14.07.2015
22:43

Ukratko: Brasanac je trebao da bude na mestu Babovica.(Babovic - postignut gol, Brasanac - Izblokiran cist gol za Partizan)... Babovica vadi ovaj gol, a Brasancu kvari sliku ovaj izblokiran udarac Jevtovica. Sve u svemu, realan rezultat 3-0! Razbicemo ih u gostima. Napred Partizan!

avatar
ujka Vanja
Tuesday, 14.07.2015
23:41

Sto se mene tice samo neka Pirlo reseta mreze,brze i lakse cemo ga onda prodati.Vidis kako je brat Drincic dobrim igrama pa cak i golovima,sebi namestio transfer?Jeste Drincic daleko bolji igrac od Babovica,ali samo dobrim partijama se igraci mogu prodati.Jedva cekam da Babovic po treci put ode iz Partizana,i da se vise nikad ne vrati!Cak ni u upravni odbor da se ne vraca!

avatar
Кун
Tuesday, 14.07.2015
22:42

Dobise nekako Gruzijce, proci ce to, sta dalje? Po grobarskim bajkama ja sam ocekivao da veceras vidim poigravanje sa ovima, a ono jedva hahahaha

avatar
Tuesday, 14.07.2015
23:33
avatar
Nikola_pg
Wednesday, 15.07.2015
10:35

Kairat je Barselona za ove. I to Rajkardova i Gvardiolina zajedno.

avatar
Кун
Wednesday, 15.07.2015
10:32

...je 15 puta bolji tim od Dile.