''Bambi'' dugo razgovarao sa Rusima - Da li je moguć povratak u CSKA, pitali ga i o Zvezdi...

Autor: Darko Mitrović
subota 27.01.2018.
15:40
Izvor: Sportske.net, sport-express.ru

Jedan od najboljih fudbalera Partizana govorio u intervjuu za ruski ''Sport Express'' o svim najaktuelnijim temama u srpskom, ali i ruskom fudbalu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Zoran ''Bambi'' Tošić je ostavio dubok trag u Rusiji, sedam godina je bio član CSKA, a ruske novinare na početku razgovora za ''Sport Express'' zanimalo je kako mu je sada u Partizanu.

''Dobro sam. Nažalost, zbog povrede sam propustio tri decembarske utakmice, među njima i derbi sa Zvezdom. Ali, sada sam se oporavio, pripremam se zajedno sa ekipom za nastavak sezone'', istakao je Tošić.

Kada je u pitanju CSKA, popularni ''Bambi'' nije odbacio ni mogućnost povratka u Moskvu, uz podsećanje da sa Partizanom ima ugovor na još dva i po godine.

''Uvek kažem da je CSKA ostao u mom srcu. Proveo sam sedam divnih godina tamo. Ako ponovo budem trebao 'Armejcima', sa zadovoljstvom bih se vratio, u bilo kojoj ulozi'', istakao je Tošić.

Njegov bivši klub će drugi deo sezone početi dvomečom sa Crvenom zvezdom u 1/16 finala Lige Evrope. Tošić nema dilemu ko je favorit.

''Crveno-beli su snažno odigrali kraj prvog dela sezone i sigurno zaseli na prvo mesto u našoj ligi. Ova Crvena zvezda je najjača u poslednjih nekoliko godina, ali je CSKA ipak favorit zbog iskustva igranja u Ligi šampiona.

Biće još lakše ako stadion bude prazan u Beogradu. Zvezda ima neverovatnu, ludačku podršku navijača, stadion proključa. Ali, bez navijača Zvezda će biti slabija, to bi bila prednost crveno-plavih. Ipak, verujem da i bez toga mogu da prođu dalje'', izjavio je Tošić.

Jedna od tema bio je i predstojeći Mundijal u Rusiji, tamošnji novinari su iznenađeni smenom Slavoljuba Muslina, a Tošić im je otkrio da igračima nije ništa saopšteno ovim povodom, ali da nikoga nisu ni pitali.

Ističe da je sjajno sarađivao i sa Mladenom Krstajićem, uz ocenu da je promena selektora izvršena sa željom da se igra našeg nacionalnog tima još više unapredi.

Naravno, san mu je da se nađe u ekipi za Mundijal, a prokomentarisao je i transfer saigrača iz reprezentacije Nikole Maksimovića u Spartak iz Moskve. Pohvalio ga je, istakao da je odličan defanzivac, uz čuđenje što nije igrao u Napoliju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Saturday, 27.01.2018
18:51

U svakom smislu odlican.samo zdravlja da mu je i putovace u rusiju.igrac koji je sposoban da jednim potezom resi mec.odlican je i kao dzoker,opasan je iz prekida,levica ko munja.