'Bambi' nakon derbija završio u Zvezdinoj svlačionici, ovo je razlog!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 15.04.2018.
11:11
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Bilo je mnogo tenzija na terenu i tribinama ali Zoran Tošić nije tražio kavgu posle meča. Evo zbog koga je otišao do Zvezdine svlačionice.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Vezni fudbaler Partizana Zoran Tošić odlučio je da se nakon završetka 157. "večitog" derbija zaputi ka svlačionici Crvene zvezde.

Razlog za ovakvu odluku nije želja za razračunavanjem sa nekim od pojedinaca iz suprotnog tabora, premda je na terenu bilo koškanja među igračima.

U razgovoru za "Blic" Zoran Tošić je otkrio zbog koga je otišao do Zvezdine svlačionice i šta je tamo uradio.

"Ušao sam da se pozdravim sa Pešićem, mi se znamo dugo i dobri smo drugari. Ostalim fudbalerima Zvezde sam četsitao na pobedi. Nije bilo govora o nastavku nekog sukoba sa terena, to je tamo i ostalo", objasnio je Tošić.

Crveno-beli su slavili rezultatom 2:1 što je praktično rešilo šampionsku trku. Partizanu ostaje da odbrani drugo mesto na tabeli i osvoji Kup.

"Nijanse rešavaju ovakve duele. Videli ste to je bila inspiracija Radonjića, gol Pešića, a mogao je i moj slobodan udarac da promeni tok derbija, ali nije. Okrećemo se Kupu i ostalim mečevima u šampionatu", dodao je Tošić.

Ekipu Miroslava Đukića već u sredu čeka novo iskušenje jer će u okviru polufinala Kupa Partizan odmeriti snage sa Čukaričkim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke