Banda dao gol, Partizan u finalu - Slavlje Bugara na Instagramu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 21.04.2016.
09:22
Izvor: Sportske.net

Nismo ni sumnjali, posle jučerašnje odlične partije u Subotici i prvog postignutog gola u dresu Partizana, Bugarin Ivan Bandalovski je to umeo da obeleži i na Instagramu. Naravno, srećan zbog ''Bande'' je i njegov zemljak Valeri Božinov, koji je u svom st

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana juče su u Subotici overili plasman u finale Kupa Srbije, savladavši domaći Spartak rezultatom 3:0.

Uoči ovog susreta, Valeri Božinov je govorio koliko bi mu značio trofej u dresu Partizana, s obzirom da bi mu bio prvi u karijeri, a do tog cilja ostao je još jedan korak - protiv Javor Matisa u finalu.

Naravno, iako nije bio među strelcima, Božinov je bio presrećan, pogotovo što je njegov zemljak Ivan Bandalovski bio među strelcima.

Takođe, pohvalio je i strelce preostala dva gola - Vlahovića i Mihajlovića, kao i sjajnog golmana Bojana Šaranova, kome je dao novi nadimak.

''Moj brat Banda gol, Spajdermen Šaranče, Mali Necko 'yes gol' i za finale mali Maci Duci gol. Finale Kupa Srbije, gazimo momci'',
ovako je Božinov opisao kolaž fotografija koje je postavio na Instagramu.



Naravno, ni Ivan Bandalovski nije propustio da i na Instagramu proslavi svoj golgeterski prvenac u dresu Partizana, a među onima koji su mu čestitali u komentarima je i bivši bek Partizana Vladimir Volkov.

''Srećan sam zbog mog prvog gola u Partizanu! Mi smo u finalu, 'ajmo Grobari!'', poručio je Bandalovski.

Happy for my first goal in Partizan!We are on the final!⚫️⚪️⚽️🏆Ajmo grobari

A photo posted by Ivan Bandalovski Official (@bandalovski2) on Apr 20, 2016 at 10:48am PDT

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Radovan Filipovic
Thursday, 21.04.2016
10:52

Evo ga Božinov starleta, samo sam čekao.

avatar
Thursday, 21.04.2016
10:40

Saranov (???)- ??? (Filipovic), Gogua (Jovanovic), Simic (Milenkovic/Bosnjak), Bogosavac (Subic)- Everton (???), ??? (Nisic)- Radovic/Adamovic (Golubovic), ??? (Birmancevic/Lukic), Mihajlovic (???)- Vlahovic (Jovanovic). 4-2-3-1 ili 4-4-2.

avatar
Thursday, 21.04.2016
10:39

Saranov (???)- ??? (Filipovic), Gogua (Jovanovic), Simic (Milenkovic/Bosnjak), Bogosavac (Subic)- Everton (???), ??? (Nisic)- Radovic/Adamovic (Golubovic), ??? (Birmancevic/Lukic)- Mihajlovic (???), Vlahovic (Jovanovic).

avatar
Thursday, 21.04.2016
10:33

Tomicu, obavezno da prodamo ovu dvojicu na leto! Po svaku cenu da odu jer su stranci koji ne donose gotovo nista, a kostaju nas dosta! Milenkovic umesto Jovanovica, a pre M. Stevanovica koji je kriminalno los stoper (bar ove polusezone), Nisic da ulazi umesto Brasanca i Kosovica, Birmancevic i Golubovic da zamene Ilica i A. Stevanovica, a i Vlahovic umesto Bozinova i mozda jos neki desni bek da dobije sansu, neka debituje neki nas klinac!!!

avatar
Thursday, 21.04.2016
09:54

Božinov eventualno može da gazi maslačak po livadama SL. Vlahović je prvi špic!

avatar
Thursday, 21.04.2016
09:23

Zecevic prisao Bjekovicu.

avatar
Shampi po manjini!
Thursday, 21.04.2016
14:02

a da nije obrnuto mozda haha

avatar
Thursday, 21.04.2016
14:14