Bata džentlmen: "Zvezda da prođe Salcburg, neki misle da sam lud!"

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 27.08.2018.
12:15
Izvor: Sportske.net, Žurnal

Otkrio i šta sebi zamera u igračkoj karijeri.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Trener Partizana Zoran Mirković je za Žurnal pričao o šansama Zvezde protiv Salcburga, svojoj ekipi, ali i o sebi kao igraču.

"Zvezda ima odličnu ekipu. Uigrani su, čvrsti su pozadi i imaju kvalitetne igrače. Dobro su vođeni od strane Milojevića i verujem da mogu proći Salcburg", priča strateg Partizana.

Bivši igrač Partizana je preuzeo svoj klub u veoma teškom i nepovoljnom trenutku, ali izjavio je kako se ničega ne plaši.

"Neki su rekli za to da je hrabrost, a neki ludost. Iznenadio sam samog sebe, jednostavno namestilo mi se tako i reagovao sam", izjavio je popularni Bata.

Sa dolaskom novog trenera navijači se vraćaju u Humsku da bodre svoj voljeni klub.

"Ne pada mi na pamet da izneverim poverenje tih ljudi, vratićemo im dobrom igrom. Trenutno nam fali ideja i tečnost u igri, pravimo mnogo grešaka u pas igri. Naučićemo da budemo mirniji", objasnio je trenutne probleme trener.

Ono što traži od igrača jeste mirnoća i koncentracija, nešto po čemu on sam kao igrač nije baš bio poznatiji.

"Igrao bih, ali morao bi da se dovedem u red što se tiče mog ponašanja. Celu jednu sezonu sam propustio zbog suspenzija, plus jednu zbog povrede. Za kratku karijeru fudbalera mnogo je", objašnjava šta zamera sebi iz igračkih dana Mirković.

Podsetimo, Crvena Zvezda igra svoj revanš meč kvalifikacija za Ligu Šampiona u sredu protiv Salcburga sa početkom od 21 časova, dok Partizan nastupa u poslednjem kolu kvalfiikacija za Ligu Evrope protiv Bešiktaša u četvrtak sa početkom od 20 časova.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
napred Panktizan!
Wednesday, 29.08.2018
15:58

Bata nigde nije rekao da zeli crvenoj da prodje. Rekao je da veruje da mogu da prodju Salcburg. U to verujem i ja, sto ne bi verovao, ako je mogla Rijeka prosle godine da ih izbaci. Ali im opet zelim sve najgore!

avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 28.08.2018
13:00

Bato, pokazao si svoju velicinu i kakav si covek i pravi sportista.Zelim ti svaki uspeh s klubom ali,uvek da si iza nas

avatar
Brajkoo
Monday, 27.08.2018
17:28

Cak i na vestima o Partizanu vi smarate sa sekundarcima! Sta nas briga hoce li proci ili ne

avatar
Realni Arthur
Monday, 27.08.2018
16:12

Bato, hvala na podrsci i zeljama, ja mislim da kako god Zvezdi ce da bude tesko protiv Salzburga, vama ce jos teze biti, jasno se vidi da Partizan izgleda bolje, ali daleko od toga kako Paretizan treba da izgleda, ali znaj, sta god bude na kraju godine, nisi ti kriv, nego vasa uprava koja bukvalno osim Zakarica, i donekle ovog Rikarda, nije doveo nekog dobrog i proverenog igraca. Zato, zelim ti mnogo srece i uspeha, naravno u prvenstvu da budes drugi odmah iza Zvezde, al zato u Evropi sto dalje da prolazite. pozdrav i srecno

avatar
napred Panktizan!
Wednesday, 29.08.2018
16:01

Ma sve je to lepo, samo sto je Bata dao podrske i lepih zelja crvenoj, isto koliko si i ti Partizanu. Priznavanje realnog stanja stvari kao sto je to da zvezda dobro igra, nije isto sto i zeleti im da tako nastave.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 27.08.2018
15:32

Normalni ljudi se tako ponasaju jer nisu svi grobari kao oni sto su svoj zivot posvetili trolovanju na vestima o Zvezdi. Hvala Batice srecno i vama protiv Turaka.

avatar
tabarnak
Monday, 27.08.2018
14:41

samo zdrav rivalitiet! SRBIJA!

avatar
~Posejdon~
Monday, 27.08.2018
13:54

Neka se uprava Partizana ugleda na Batu....

avatar
SvetskiSampion
Monday, 27.08.2018
13:14

Ljubi te batica.

avatar
Amar Zornic
Monday, 27.08.2018
13:09

Srecno i jednima i drugima

avatar
indosrbija
Monday, 27.08.2018
12:48

i pravi navijaci zvezde zele da partizan prodje besiktas