Bata Mirković pred Voždovac - Šta se dešava sa Musom i ko je ''na korak od povratka''?

Autor: Beta Beta
subota 09.03.2019.
15:06
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je danas da njegovu ekipu očekuje težak meč protiv Voždovca i istakao da su pobede i dobre igre najbolji lek za trenutnu situaciju u kojoj se nalaze crno-beli.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana, nakon poraza od Radničkog u sredu, sutra gostuju ekipi Voždovca u utakmici 26. kola Super lige Srbije.

"Sigurno nas očekuje težak zadatak. Voždovac se u ovoj polusezoni dosta pojačao, došlo je par kvalitetnih i iskusnih igrača, prekaljenih internacionalaca, tako da nas sigurno sutra očekuje težak zadatak", rekao je Mirković novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

"Situacija nije prijatna. Medjutim, mi se spremamo i za takve stvari. Posle te utakmice sa Radničkim gledali smo da sve stvari koje nisu bile dobre ostavimo po strani i da se što bolje pripremimo za Voždovac", rekao je Mirković.

"Nije prijatno, ali moramo da dignemo glavu i da idemo napred. Najbolji lek za takve stvari su pobede i dobre igre", dodao je trener crno-belih.

Partizan sada za drugoplasiranim Radničkim zaostaje 11 bodova.

"Mi igramo svaku utakmicu na pobedu, tako je bilo i protiv Radničkog... Što se tiče samog finiša šampionata, ne menja se ništa u našim glavama. Mi i dalje igramo svaku utakmicu da pobedimo i da smanjimo razliku za vodećim ekipama", rekao je Mirković.

Govoreći o Voždovcu, Mirković je prvo istakao da veoma poštuje tu ekipu i klub, kao i trenera Dragana Aničića.

"To je ekipa koja hoće da igra, koja hoće loptu u svom posedu. Imaju izuzetne bokove, imaju desnog beka Ćirkovića koji ima specifičnu ulogu u timu, brze špiceve...

Po samim imenima vidite da se radi o jednoj kvalitetnoj ekipi. Mi ćemo gledati da odigramo dobru utakmicu, ako bude kao u prvom delu sezone biće odlično", rekao je Mirković i dodao da je Musa van stroja i da je Đorđe Ivanović "na korak od povratka".

Utakmica Voždovac - Partizan na programu je sutra od 17.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke