Bata sa "decom" u odbrani, "romb" formacijom i dvojicom napadača! (SASTAV)

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 31.01.2019.
13:27
Izvor: Sportske.net

Strateg Partizana izvešće postavu sa trojicom mladih igrača u zadnjoj liniji i još jednim izdankom omladinske škole u veznom redu.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Vicešampion Srbije danas igra drugu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za prolećni deo sezone koje odrađuje u Antaliji.

Nakon duela sa Teleoptikom u Beogradu i poraza od Slovana u Antaliji, crno-beli danas odmeravaju snage sa poljskom Krakovijom, devetoplasiranim timom Ekstraklase.

Trener Partizana već je odabrao jedanaestoricu koji će početi meč, a u startnoj postavi nalaze se četvorica igrača koji su školovani u "Zemunelu".

Odbranu čine mladi Svetozar Marković, Strahinja Pavlović i Zlatan Šehović, a prosek godina "kvari" im Nemanja Miletić koji će igrati na desnom beku.

U timu je i Filp Stevanović, a na osnovu izbora igrača reklo bi se da će Zoran Mirković probati formaciju 4-4-2 u rombu, nešto što je već pokušavao da implementira tokom jesenjeg dela sezone.

Upravo će Filip Stevanović igrati iza špiceva Georgijevića i Nikolića. Po krilima će delovati Zakarić i Ndžaj, a kao zadnji vezni Nebojša Kosović.

Partizan: Kljajić - N. R. Miletić, Marković, Pavlović, Šehović - Kosović - Zakarić, Ndžaj - Stevanović - Nikolić, Georgijević;

Klupa: Bosić, Ilić, Tošić, N. G. Miletić, Smiljanić, Đerlek, Vulićević, Urošević, Ostojić.

Meč počinje u 15 časova uz direktan prenos na prvom programu televizije Arena sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke