Bata "seče" do kraja nedelje

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 20.12.2018.
14:46
Izvor: Sportske.net

Kakva će biti odluka šefa struke FK Partizan i kakvi su planovi ukoliko Mirković ostane na klupi?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Zabrinuo je Zoran Mirković navijače Partizana izjavom koju je dao nakon remija sa Mačvom, ali je posle svega odlučio da odloži svoju konačnu odluku o statusu u klubu.

Jasno je da Partizanov šef struke funkcioniše pod velikom pritiskom, a sam je priznao da se "teško snalazi u ovakvim vremenima".

Klupski čelnici veruju da je izjava data "vruće glave" i da Mirković ne planira da napusti Humsku. Zvanična potvrda ovakvog raspleta trebalo bi da usledi do kraja nedelje.

"Žurnal" piše da se Mirković ne nalazi u zemlji i da će tek nakon povratka u Srbiju sesti sa vodećim ljudima kluba iz Humske i preispitati svoju poziciju.

Ukoliko Bata odluči da ostane, a svi veruju da će to biti epilog razgovora, plane je da zasuče rukave i da u saradnji sa sportskim direktorom dovede igrače kakve želi u timu, a koje klub može da mu priušti.

Iz izjave sportskog direktora Ivice Ilieva moglo se zaključiti da će fokus biti na angažovanju iskusnih igrača koji će moći da pomognu onim mlađim da tokom proleća iznesu teret Partizanovog dresa.

Zoran Mirković bi tokom zime odradio prve pripreme sa ekipom, a ukoliko bi dobio adekvatna pojačanja na proleće bi mogao da dokaže da crno-beli mogu mnogo bolje.

Ne treba zaboraviti da Zoran Mirković od preuzimanja ekipe ima samo jedan poraz, onaj u Istanbulu u revanšu plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope, kao i da je u prvenstvu na 18 utakmica njegov tim ostvario 11 pobeda i 7 remija uz gol razliku 31:7 (+24).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Thursday, 20.12.2018
21:01

Imao je ON ljetos mjesec dana da pojaca ekipu, ali nije znao uraditi selekciju, dokaz je njegov Scekic, Marko bi to rijesio ze pet minuta...

avatar
DekiStankovic5
Thursday, 20.12.2018
16:11

Naravno da ostaje,ne pravite problem gde ga nema.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 20.12.2018
16:09

Sutra ne istupamo, znaci? 11 zvanicno, a nezvanicno...