Batak želi da se nadigrava sa Zvezdom

Autor: Milovan Longinov
subota 23.10.2021.
14:45
Izvor: Sportske.net, Beta

Nišlije kompletne na Zvezdu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak rekao je danas da će njegova ekipa ići da se nadigrava sa Crvenom zvezdom i istakao da je najvažnije da je niški tim kompletan.

"Protiv Zvezde ćemo izaći da se nadigravamo, da vidimo gde smo u odnosu na ekipu koja igra značajnu ulogu u Evropi, a ako nam se ukaže šansa da napravimo nešto dobro na ovoj utakmici, naravno da ćemo je ugrabiti", rekao je Batak, prenosi klub.

Fudbaleri Radničkog iz Niša sutra gostuju Crvenoj zvezdi, u utakmici 14 kola Super lige Srbije.

Radnički u ovaj meč ulazi sa desete pozicije na tabeli. Ima 14 bodova i utakmicu manje, dok je Zvezda druga sa 29 bodova i dve utakmice manje.

"Najvažnije je da smo kompletni i da su igrači koji su bili bolesni prebrodili probleme koje su imali sa korona virusom. Nedostajaće samo Ristić, koji je dobio crveni karton u prošloj utakmici", rekao je Batak.

"Znamo na kakvog protivnika ćemo se nameriti u nedelju. Zvezda već četiri godine dominira srpskim fudbalom, a svoj kvalitet potvrdjuje odličnim partijama u Evropi. Oni su u četvrtak imali delikatan meč u Danskoj, ali moj kolega Dejan Stanković ima na raspolaganju dva jednako snažna tima, tako da uopšte ne treba pričati o nekom njihovom umoru", dodao je on.

Batak je podsetio da je njegov tim tri nedelje bez utakmice.

"Spremali smo se za ponedeljak i Radnički iz Kragujevca i malo nas je poremetilo odlaganje tog susreta... Nakon Zvezde imamo četiri vezana meča kod kuće i ući ćemo u period kada moramo da zabeležimo niz pozitivnih rezultata", rekao je trener Radničkog.

Utakmica se igra sutra od 18.45 na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke