BATE predstavio novog Srbina

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 29.12.2018.
10:51
Izvor: Sportske.net

Sada već bivši fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milić predstavljen je kao drugo pojačanje BATE Borisova za novu sezonu.

Screenshot/You Tube
Screenshot/You Tube

Povezane vesti

Šampion Belorusije iskoristiće zimski prelazni rok za formiranje tima koji će na proleće krenuti u odbranu trofeja, ali i nastaviti takmičenje u eliminacionoj fazi Lige Evrope.

Nedavno je BATE pojačao srpski fudbaler Bojan Dubajić, a prvo zvučno pojačanje predstavljeno je poslednjeg radnog dana nedelje na izmaku.

Dojučerašnji član Crvene zvezde Nemanja Milić potpisao je za BATE, a crveno-beli bi od transfera trebalo da prihoduju oko 150.000 evra.

"Srećan sam što sam se priključio najvećem klubu Belorusije. Za mene je ovo novi izazov. Želim da se zahvalim rukovodstvu i stručnom štabu BATE Borisova na ukazanoj prilici. Daću sve što je u mojoj moći da pomognem klubu da stigne do novih uspeha", rekao je Milić na predstavljanju.

Neizostavna su bila pitanja o vremenu provedenom u Crvenoj zvezdi i utiscima koje nosi sa "Marakane".

"Zvezda je srpski superklub i kada igrač dobije ponudu od njega ona se ne odbija. Sa velikim entuzijazmom prihvatio sam ponudu crveno-belih", objasnio je Milić.

"Marakana" nije moderno zdanje kao "Borisov arena", ali tradicija i navijači prave razliku u korist najvećeg srpskog stadiona.

"Mislim da nije korektno porediti dva stadiona. Borisov Arena je nov i moderan stadion, ali Marakana je protkana istorijom", objasnio je Milić.

Nemanji Miliću će u BATE Borisovu društvo praviti Bojan Dubajić, Aleksandar Filipović i Mirko Ivanić, pod uslovom da i crnogorski reprezentativac ove zime ne zaduži opremu Crvene zvezde.

U prilogu pogledajte kako je BATE predstavio bivšeg igrača Crvene zvezde i Spartaka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke