Bate, za Ligu šampiona su ti potebni maniri!

Autor: Beta Beta
sreda 26.08.2015.
23:40
Izvor: Beta

Šef stručnog štaba BATE Borisova Aleksandar Jermakovič pokazao je nepoštovanje prema novinarima pošto nije želeo da ih sačeka nakon duela sa Partizanom u Beogradu.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Trener fudbalera BATE Borisova Aleksadar Jermakovič nije sačekao novinare posle večerašnje utakmice u Beogradu protiv Partizana u baražu za Ligu šampiona.

Partizan je pobedio u revanšu u Beogradu sa 2:1, ali je protivnik prošao dalje zbog gola u gostima, jer je beloruski klub prošle nedelje slavio sa 1:0 na svom terenu.

Konferenciji za novinare posle utakmice prisustvovao je samo jedan predstavnik Partizana, koji je potom preneo kratku izjavu Jermakoviča.

"Ono što je večeras najvažnije jeste rezultat, odnosno plasman u Ligu šampiona, bez obzira na to što je Partizan pobedio", bilo je sve što je Jermakovič poručio nakon utakmice.

Portarol beloruskog kluba je potom upitao da li ima pitanja, ali ih nije bilo jer nije bilo novinara u pres sali.

Novinarima koji izveštavaju sa stadiona Partizana potrebno je mnogo vremena da dođu u pres centar jer ih put vodi preko istočne tribine kroz navijače. Treneru beloruske ekipe Jermakoviču to izgleda niko nije objasnio.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 27.08.2015
09:20

Jos jednom, provincijski klub...

avatar
mosala1983
Thursday, 27.08.2015
00:11

Oni su u ls. Ko je kriv partizanu sto se nije pojacao na kriticnim pozicijama nakon srecnog prolaza u prethodnoj rundi. Niko nije doveden a skripi na par pozicija lb,cb, napadac. Malo je ovo za LS ipak je Le puna kapa. Bolje ovako nego da se brukaju u LS, bar ce zvezdu lagano da tuku i to kazem kao zvezdas. Pozdrav svima u Srbiji. Dosta kukanja.