Batica zadovoljan samo rezultatom, igrom nije!

Autor: Beta Beta
četvrtak 09.08.2018.
22:46
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je da je zadovoljan rezultatom u večerašnjem meču protivNordsjelanda, ali da je igrom delimično zadovoljan.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je da je zadovoljan rezultatom u večerašnjem meču protiv Nordsjelanda, ali da je igrom delimično zadovoljan.

"Zadovoljan sam rezultatiom i delimično sam zadovoljan igrom, pogotovo u prvom poluvremenu. Imali smo dobrih akcija, imali smo i dobrih šansi u tom prvom poluvremenu", rekao je Mirković na konferenciji za novinare posle utakmice u Farumu.

"U drugom nismo uspeli da ispariramo na sredini. U glavama igrača se na 2:0 verovatno pojavilo da bismo mogli da čuvamo taj rezultat, što je naravno pogrešno. Napunili su našu polovinu, pa smo primili taj gol. U drugom poluvremenu nismo uspeli da uspostavimo igru, sve se zasnivalo na kontrapadima i mogu da kažem da nisam zadovoljan time", dodao je on.

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras u Farumu ekipu Nordsjelanda sa 2:1 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa. Na konstataciju novinara su pojedini igrači na večerašnjem meču pokazali veću borbenost nego u prethodnim utakmicama, Mirković je rekao: "Ne pojedini, svi igrači su se danas borili".

Novinare je zanimalo i kako ih je motivisao.

"Šta sam im rekao? Mi smo Partizan, mi moramo tako da igramo, da idemo na pobedu protiv bilo kog rivala, sve druge stvari su neprihvatljive", rekao je Mirković.

Pored Mirkovića na klupi, večeras je debitovao i Goran Zakarić i odigrao je vrlo dobru utakmicu.

"Ono što je bilo interesantno je koliko je spreman. Dobili smo potvrdu od kondicinog trenera da može da odigra nekih 60 minuta, a on je to prebacio i što se tiče minutaže i što se tiče učinka", rekao je Mirković.

Novinari su zamolili Mirkovića da prokomentariše i igru Marka Jankovića.

"Marko je igrač izuzetne klase, dosta dobar. Ono što se od njega tražio on je to sprovodio na terenu. Pred kraj utakmice mu je malo ponestalo snage i nije mogao da odgovori nekim defanzivnim zahtevima pri zatvaranju desne strane", rekao je trener Partizana.

Mirković je istakao da nije bilo prijatno kada je Partizan primio gol, ali da nije osećao strah. Novinare je, takođe, zanimalo i da li je bilo straha kod njega pred debi na klupi.

"Da se ne vraćamo na momenat mog preuzimanja. Neko bi rekao da je taj potez hrabar, neko da je lud. Što se tiče samog straha, nikad ga nisam imao kao igrač, nemam ga ni kao trener", rekao je Mirković.

"Možemo sigurno bolje. Znate da smo loše počeli sezonu, da su igrači u grču i sigurno da uz par dobrih utakmica, kada im se povrati samopouzdanje, da ćemo biti mnogo bolji", dodao je Mirković.

Revanš protiv Nordsjelanda na programu je za nedelju dana u Beogradu od 20.30 na stadionu u Humskoj.

"Posao nije završen. Mislim da se radi o izuzetnoj ekipi, koja zna da igra fudbal, ima svoje principe i ne odstupa od njih. Očekuje nas težak zadatak u revanšu", rekao je Mirković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GrobariJug
Friday, 10.08.2018
10:38

A sto je najjace Batici je kondicioni trener rekao da Zakarić moze 60 minuta... Zbog istog tog kondicionog trenera nama igraci jedva disu posle 60. min i povredjuju se stalno...

avatar
Stefan Lazović
Friday, 10.08.2018
09:15
avatar
Колатерална Штета
Friday, 10.08.2018
08:42

Đukić ne bi imao šta da zameri igračima, bio bi ponosan...

avatar
Bianconeri Belgrado
Thursday, 09.08.2018
22:55

To je nas batica :)

avatar
FamilyHangingOut \'11
Thursday, 09.08.2018
22:53

Molim te, insistiraj na levom beku i centralnom veznom, vristi nam ta leva strana!

avatar
Bianconeri Belgrado
Thursday, 09.08.2018
23:19

Ovaj Kudus sto im je usao pola sata pre kraja objasnio kako se igra u vezi,steta sto nemamo mesta za jos dva stranca,mada kada bi Suma otisao to bi bilo vec drugo.

avatar
FamilyHangingOut \'11
Friday, 10.08.2018
19:08

Dobar ti avatar:-D

avatar
Fikan
Thursday, 09.08.2018
22:48

Ljubi te Batica!!!