Belgija ili Španija - Na koju će stranu Rajković?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.06.2015.
10:15
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Crvena zvezda sigurno će "unovčiti" svog kapitena tokom letnjeg prelaznog roka a kako stoje stvari samo je pitanje na koju će stranu krenuti mladi Predrag Rajković.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Menadžer omladinskog reprezentativca Srbije Predraga Rajkovića (19) Zoran Stojadinović otkrio je za dnevni list "Sport" podatak da će Crvena zvezda tokom leta sasvim sigurno prodati svog kapitena.

Bivši sportski direktor Crvene zvezde podsetio je da interesovanje Briža traje već izvesno vreme a pored tog belgijskog kluba u igri je još jedan iz Španije.

"Priča sa Brižom traje još od marta, taj dogovor stoji i čekamo samo da Belgijanci prodaju Rajana u Englesku. I drugi klub koji je u opticaju, takođe prodaje svoju 'jedinicu' na Ostrvo" objašnjava Stojadinović.

To praktično znači da će se Predrag Rajković nakon završetka Mundijalita na Novom Zelandu javiti novom treneru Crvene zvezde Miodragu Grofu Božoviću ali će po svoj prilici do kraja leta biti prodat u neki od klubova koji aktivno prate njegov učinak.

"Predrag brani sjajno na Novom Zelandu, verujem da će se još neki klubovi uključiti u trku sa Brižom. Za klub u kome sam radio možda je i bolje da Rajković ostane i brani u kvalifikacijama za Ligu Evrope i tek ode u avgustu" zaključuje Stojadinović.

Tržišna vrednost kapitena Crvene zvezde i omladinske reprezentacije Srbije trenutno se procenjuje na 1.5 - 2 miliona evra ali bi cifra dodatno mogla  da bude uvećana ukoliko mladi golman na Novom Zelandu nastavi sa dobrim partijama a pritom upiše i nekoliko nastupa u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Sve u svemu, jasno je da će vicešampion Srbije tokom leta dobro zaraditi od transfera Predraga Rajkovića a selektorima nacionalnih selekcija ostaje da se nadaju da će mladi golman nastaviti da se razvija u pravom smeru kako bi u dogledno vreme preuzeo "jedinicu" u "A" reprezentaciji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Wednesday, 10.06.2015
08:40

Ako vec mora da ide,uzeti sto veci procenat od sledeceg transfera. I za njega i za Zvezdu je najbolje da ostane,bio bi standardan,porasla bi mu trzisna cena,jos kad bi postao standardan i u A selekciji,sto vec dugo zasluzuje.

avatar
Don Silvio
Tuesday, 09.06.2015
13:45

prodace ga za 500 hiljada

avatar
Totti10
Tuesday, 09.06.2015
13:08

Realno Zvezda ako ne uzme bar 4 miliona evra za njega lus bar 10 posto od sledeceg transfera nisu napravili nista.A cini mi se da ce dobiti jako malo posto Jagodina ima pravo na njega 40% , mada mozda me i secanje vara.

avatar
mibo$$$.
Tuesday, 09.06.2015
12:20

Ponavljam po ko zna koji put,ovaj klinja najvise vredi u zvezdi i smesno ako ga daju za te pare bez obzira sto pojedinci isticu da je on golman..Ovaj decko vec na sledecim kfalifikacijama repke staje na gol,,,zato ko zeli dobrog mladog gomana nek izdvoji 5 milki +30%na sledeci transfer..

avatar
rademan
Tuesday, 09.06.2015
10:39

Cim se procenjuje na 1,5-2m onda ce traziti da raskine ugovor il ce ga prodati nekom menadzeru za 200-300 hiljada. To je standardna prica.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 09.06.2015
10:16

Gde god da ode, samo da brani standardno! Mali bi meni branio i na EP!