Ben: "Fokus na Lučane, a onda..."

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 13.05.2019.
20:09
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Reprezentativac Komora najavio je predstojeću utakmicu sa lučanskom Mladosti, ali i spektakl zakazan za 19. maj.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće još najviše tri utakmice do kraja sezone, a prva naredna zakazana je za predstojeću sredu.

Revanš polufinala Kupa Srbije u Lučanima trebalo bi da predstavlja formalnost, ali El Fardu Ben tvrdi da je ekipa fokusirana i da neće biti opuštanja.

"Znate da mi od početka do kraja sezone gledamo svaku sledeću utakmicu kao najvažniju. Tako će biti i sada. Idemo u Lučane sa namerom da pobedimo, potpuno smo spremni i fokusirani na ono što nas čeka", rekao je Ben.

Najbolji strelac Crvene zvezde pohvalno je govorio o narednom rivalu, a podsetio je da ekipa ostaje fokusirana na zacrtani cilj.

"Znamo da je Mladost dobra ekipa, pokazali su to mnogo puta do sada. Želimo duplu krunu ove sezone, tako da ćemo se boriti da ostvarimo što bolji rezultat i plasiramo se u finale", dodao je Ben.

Nakon gostovanja u Lučanima crveno-bele čeka poslednja prvenstvena utakmica kojoj će prethoditi velika proslava.

"Svi smo jako uzbuđeni zbog predstojećeg slavlja. Naporno smo trenirali cele sezone kako bismo osvojili šampionsku titulu. Ona dodatno dobija na značaju kada se zna da je ovo jubilarna, trideseta titula za Crvenu zvezdu", kazao je Ben.

Fudbalski savez Srbije sutra će odlučivati o tome da li će Zvezdi biti priznata titula iz 1946. godine, ali očito da su na "Marakani" odavno odlučili da prišiju treću zvezdicu.

"Dodavanje treće zvezdice iznad grba je velika stvar, ne može mnogo ekipa da se pohvali time. Beležili smo odlične rezultate, postizali smo mnogo lepih golova, navijači su mogli da uživaju u atraktivnoj igri i sada je vreme da to zajedno proslavimo", zaključio je El Fardu Ben.

On je pozvao navijače da u nedelju dođu na stadion i budu deo spektakla koji će biti napravljen povodom proslave šampionske titule.

Revanš polufinala Kupa Srbije između Mladosti i Crvene zvezde igra se u sredu od 17.30, a nedeljni duel sa Napretkom zakazan je za 19 sati, s tim što će proslava titule početi u 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke