Ben hvali Pešića, otkrio i veliki propust Šapčana

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.03.2018.
13:24
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Napadač Crvene zvezde El Fardu Ben već se navikao na novu sredinu, a polako se upoznaje i sa stadionima širom Srbije. Stadion Mačve ostaće mu u lepom sećanju iako se igralo po veoma teškom terenu.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Crvena zvezda je juče dugo lomila otpor Šapčana, a u drugom poluvremenu su ga slomili Luka Adžić i El Fardu Ben, svojim golovima za konačnih 2:0.

Ben se oporavio od lakše povrede zbog koje je propustio meč u Kupu protiv istog rivala, a jučerašnji pogodak će mu dati dodatni motiv za ostatak sezone posle prvenstvene pauze.

''Mnogo znači i meni i ekipi što sam se vratio na teren još jači, naporno sam radio kako bi to bilo tako. Iz tog razloga ovaj gol mi još više znači. Drago mi je što sam počeo da postižem pogotke, nadam se da ću nastaviti još bolje. Očekuju nas izuzetno važne utakmice, sledi i plej-of tako da će svaki posignuti pogodak biti mnogo važan, a znam da ćemo svi zajedno na terenu dati sve od sebe da ih bude što više'',
istakao je Ben, a prenosi klupski sajt.

Kod gola mu je asistirao Aleksandar Pešić, koga je pohvalio za tu reakciju, a pritom je otkrio i koji propust su crveno-beli uočili u odbrani Mačve. I ne samo uočili, nego i iskoristili.

''Fantastično me je pronašao kod druge stative, velike zasluge za gol idu i njemu. Videli smo u prvom poluvremenu da fudbaleri Mačve ne čuvaju kod prekida taj deo gola i iskoristili to. Mislim da je posle drugog pogotka utakmica definitivno bila rešena, mogli smo rasterećeno da je privedemo kraju'', objašnjava Ben.

Zvezda je prošle nedelje eliminisana iz Kupa, ali Ben je uveren u šampionski završetak tekuće sezone.

''Znam šta nas čeka, dosta razgovaram sa saigračima, navikao sam se na sve uslove u Srbiji i sada smo svi fokusirani samo na to da u maju donesemo radost svojim navijačima osvajanjem šampionske titule'', zaključio je Ben.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zvezdasina
Monday, 19.03.2018
17:31

Ben-strasan fudbaler,mozda i najbolji u nasoj ligi ;),samo napred majstore

avatar
Bianconeri Belgrado
Monday, 19.03.2018
16:05

Oba neregularna gola dali.