Ben + Mirko = Zvezdina ''petarda'' na evropskoj premijeri!

Autor: Darko Mitrović
utorak 18.08.2020.
22:53
Izvor: Sportske.net

Bilo je malo problema za Zvezdu u prvih pola sata meča, ali posle vođstva sve je bilo lakše. El Fardu Ben u glavnoj ulozi.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su na ''Rajku Mitiću'' ubedljivo savladali gibraltarskog predstavnika, ekipu Evrope sa 5:0.

Sada srpski šampion čeka epilog sutrašnjeg duela između Dinama iz Tbilisija i Tirane, pošto će se u drugom kolu sastati sa pobednikom tog susreta.

Zvezda je u večerašnji meč ušla kao apsolutni favorit i to je i potvrdila, ali u prvih pola sata, i pored inicijative, nije uspevala da nađe put do mreže gostiju.

Prvu veliku šansu propustio je Ben, posle centaršuta Ivanića sa leve strane, kada je iz odlične pozicije šutirao glavom pored gola, a nedugo zatim su i gosti pripretili preko Galjarda, posle konfuzije u Zvezdinoj odbrani, ali taj šut je išao preko gola.



Tim rezultatom se otišlo na odmor, a na het-trik Bena čekalo se do 52. minuta, kada je pogodio posle centaršuta Spiridonovića sa leve strane - 3:0.

Ben je koji minut kasnije propustio još jednu veliku priliku, potom i Katai i bilo je jasno da se samo postavlja pitanje koliko će Zvezda do kraja postići golova.

U poslednjih petnaestak minuta glavnu ulogu je preuzeo Mirko Ivanić, koji je pogodio za 4:0 posle solo prodora iskosa sa leve strane, a na asistenciju Kange je postavio konačnih 5:0.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 19.08.2020
12:21

Zvezda jeste pobedila polu-amatersku ekipu koja je u prvom poluvremenu bile prilicno egal po igri. Zvezdina igra iz prvog poluvremena je model preslikan iz poslednjeg derbija jer utakmicu su otvorili bez zelje, bez krvi, bez energije i bez brzine. Sreca nasa sto na drugoj strani nije bio imalo bolji protivnik od ovih amatera. Dejane Stankovicu na Marakani ili na strani Zvezda svog protivnika mora da melje od prvog sudijskog zvizduka, a ne da otvara utakmicu kao da su igracima oduzete noge.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 18.08.2020
23:05

CH€ferIN je na mesto predsednika UEFA došao najviše zahvaljujući glasovima siromašnih saveza kod kojih je FSS na čelu sa Kokezom lobirao da glasaju za prijatelja zvezdinog vođe, a za uzvrat je zvezda dobila Stankelu, Pantelu, Lakovića i Kokezu u UEFA, ovog poslednjeg čak i na čelu UEFA-inog fonda za finansiranje saveza. Sa dolaskom CH€ferINa Partizan redovno biva pokraden od sudija u Evropi (Zaglebje, Zalgebje, Olimpijakos, Olimpijakos, Videoton u BG, Dinamo K, Dinamo K, Plzen, Malatija u BG i Mančester Junajted u BG) zbog čega je 2016/17 ostao bez najmanje 2. kola kvalifikacija za LE, 2017/18 ostao bez plej-ofa za LŠ, 2017/18 bez 1/8 finala LE, 2019/20 bez 1/16 finala LE. Za to vreme zvezdi sudije rešavaju prolaske (Krasnodar, Spartaks, Trnava, Salcburg, Jang Bojs) za 1 LE i 2 LŠ, a u grupi neopravdani drugi žuti Olimpijakosu koji je do tog trenutka vodio i bio bolji za na kraju jedinu pobedu zvezde i jedine golove koje su postigli u LŠ 2019/20. Večeras su bugarski turisti prerušeni u sudije protiv nejakih amatera sa Giblartara priznali golove iz ofsajda, za zvezdu u domaćem prvenstvu tipično otvaranje protivnika koji neće da se skloni sudijskim poklonom, nakon dvostrukog očiglednog ofsajda, a onda još 2 sumnjive situacije koje bivaju naravno presuđene u korist zvezde jer se protiv nje ne sme pogrešiti ni slučajno, već samo protiv njenih protivnika pa čak i očigledno. Nije Borjan slučajno izjavio da će zvezda sigurno igrati LE, a za LŠ će videti jer su na utakmici Dinamo B - Astana poslali svog Novaka Simovića iz rodnog sela zvezdinog generalnog direktora Zvezdana Terzića za svaki slučaj da Astana ne prođe i ostavi zvezdu bez pozicije nosioca u 3. kolu. Ponoviću da su Siti, PSŽ, Juventus, Real i Barselona male mace što se tiče uticaja u UEFA naspram zvezde, niko nema u Evropi veći uticaj od zvezde u UEFA, ali bi problem bio kada bi se ove sile udružile i zato ne sme u grupnoj fazi LŠ da radi isto. Krstović koji kao mladi nadač postigne gol u prvenstvu ne biva registrovan za LŠ, a Nikolić koji postigne dva gola ne bude u protokolu gde čak nema prema njima ni supertalentovanog Gavrića zato što u Srbiji igraju protiv filijala protiv kojih unapred znaju da će pobediti, a znaju da im se Evropa neće skloniti pa makar bili i amatera sa Gibraltara i zato su ih se uplašili i zato nemaju svoje "bisere" ni na klupi i zato imaju svoje sudije bugarske turiste da im otvore meč i reše amatere za koje nemaju dovoljno kvaliteta da ih reše sami jer su lažni šampioni velikog vođe i projekat ne samo njegov već i njegovih prijatelja i saradnika iz UEFA.

avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 18.08.2020
22:58

Мени ово ноје била нека игра. Искрено по мени Звезда је играла много лопе с обзиром на противника.

avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Tuesday, 18.08.2020
23:04

Prvo poluvreme lose, drugo dosta bolje... sa pola gasa lagan prolazak u drugo kolo, a ako prodjemo i drugo, opet smo nosioci i u trecem

avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Thursday, 20.08.2020
07:23

Nije ni cudo kad su prvi put igrali u ovom sastavu zbog debilnog pravila o dva klinca u timu... to treba pod hitno ukinuti, kao i ogranicenje stranaca... klinci nek se kale u manjim klubovima, a ako su ekstra, igrace i u Zvezdi... ovako samo onemogucavaju uigravanje najboljeg tima

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 19.08.2020
12:22

Pa to i jeste najveci problem, to prvo poluvreme jer utakmica se tako ne otvara.

avatar
Stefan Lazović
Tuesday, 18.08.2020
23:07

Opusteno, sa pola gasa.

avatar
Südkurve München
Tuesday, 18.08.2020
22:54

Dajte Albance da se igramo

avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Tuesday, 18.08.2020
23:04

Gruzijci su mnogo jaci, albanci ispadaju