Ben otkrio zašto je današnji meč za njega imao poseban značaj

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.01.2018.
17:39
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zvezdin napadač prikazao se u jako dobrom svetlu na debitantskom nastupu u crveno-belom dresu. Evo zašto je današnja utakmica za Bena bila posebno važna.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Lider domaćeg prvenstva odigrao je u četvrtak drugu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za prolećni deo sezone i ponovo upisao ubedljiv trijumf.

Crvena zvezda je na pomoćnom terenu stadiona "Rajko Mitić" savladala BASK rezultatom 5:1 a navijači su na delu mogli da vide novajliju El Fardu Bena.

Reprezentativac Komorskih ostrva na terenu je proveo svih devedeset minuta, upisao dve asistencije i postigao prvenac. Posle utakmice otkrio je zašto je za njega današnji meč bio posebno važan.

"Osećao sam se odlično danas na terenu, veoma je važno za ekipu da na početku uspostavimo dobar ritam i da pobeđujemo. Prošlo je mnogo vremena od kada sam poslednji put odigrao svih 90 minuta, zato je ovaj susret za mene posebno važan", rekao je Ben.

Navijači su utakmicu mogli da prate uživo, neki su bili na pomoćnom terenu, drugi su Benov debi videli putem lajv strima na Zvezdinom "You Tube" kanalu.

"Jako sam srećan što sam uspeo da postignem pogodak, prvi u crveno-belom dresu i time upotpunio radost zbog prve pobede. Kada date prvi gol posle dolaze i ostali mnogo lakše. Ovo je samo početak, došao sam u Zvezdu kako bih postigao mnogo pogodaka. Boriću se svakog dana, davaću svoj maksimum i trudiću se da što više puta savladam protivničke golmane", dodao je Ben.

Pošto je branio boje Olimpijakosa Ben je već upućen u to kakve navijače ima Crvena zvezda.

"Podrška navijača je mnogo važna, uz njih je sve moguće. Presrećan sam zbog ljubavi i podrške koju već sada dobijam od naših navijača, oni mi mnogo olakšavaju i pomažu mi da igram na vrhunskom nivou. Navijači ovde su izuzetno vatreni i nadam se da će se naša ljubav nastaviti", istakao je Ben.

Izabranici Vladana Milojevića sutra u jutarnjim časovima kreću put Antalije na završni deo zimskih priprema.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke