Benu je potpuno jasno, Zvezda je sve bolja!

Autor: Darko Mitrović
sreda 30.01.2019.
23:05
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Iz dana u dan...

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Crvena zvezda je dana ubedljivo savladala Austriju iz Beča sa 3:0 u drugoj proveri na pripremama u Antaliji, a jedan od najzapaženijih na terenu bio je El Fardu Ben, koji je postigao prvi i asistirao kod drugog gola kada je strelac bio Nemanja Milunović.

Posle meča, u izjavi za klupski sajt, Ben je istakao da Zvezda konstantno napreduje.

''Vrlo nam je važno da nastavimo u ovom ritmu i da pobeđujemo u ovakvim utakmicama na pripremama. Želimo da budemo spremni za početak drugog dela sezone. Utakmica je bila drugačija od prethodne dve, napredujemo iz meča u meč, sve smo bolji i bolji što je dobro'', izjavio je Ben.

Zadovoljan je i svojim učinkom i jedva čeka naredne utakmice do kraja priprema.

''Na svakoj utakmici dajem sve od sebe i činim sve što mogu da pomognem ekipi. Srećan sam što sam sada to uspeo golom i asistencijom, i tako doprineo trijumfu. Nastaviću još napornije da radim kako bih igrao još bolje.

Ponekad treba i da se odmorimo kako bismo bili bolji. Jako smo radili tokom sezone i nastavljamo dalje, želem da pomažem timu. Svi se osećamo vrlo dobro. Bitno je za tim da se dobro pripremimo za drugi deo sezone, zato moramo svaki dan naporno da radimo.

Mislim da je dobro za nas što imamo priajteljske duele. Prvenstvo nam uskoro počinje i odgovara nam da odigramo što više mečeva ovakve vrste'', zaključio je Ben.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke