Bez potpisa, Strahinja Pavlović nije prošao lekarske preglede u Rimu

Autor: Vladimir Stojanović
subota 24.08.2019.
09:41
Izvor: Sportske.net

Ostaje u Italiji, novi pregledi u ponedeljak...

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

U najmanju ruku neočekivane vesti iz Rima.

Nema detaljnijeg objašnjenja o tome šta se desilo, ali kako pišu italijanski mediji Strahinja Pavlović nije prošao lekarske preglede juče u Rimu.

Partizanov štoper je trebalo da potpiše ugovor, a zatim se vrati na pozajmicu u crno-bele do kraja sezone.

"Il Mesađero" piše da će Pavlović ponovo stići u Rim u ponedeljak, na novu rundu pregleda. Podsetimo, Lacio treba da plati 5.5 miliona evra na račun obeštećenja Partizanu.

Šta se desilo?

Da li je u pitanju neka povreda koju je Pavlović zadobio protiv Moldea, ostaje da vidimo, novi testovi su zakazani za ponedeljak.

Pavlović je u Rimu sa menadžerom Kežmanom, ponovo će za dva dana biti u klinici "Padeja", ako prođe testove potpisaće ugovor i vratiti se za Beograd.

Partizan ne igra ovog vikenda, meč u Surdulici je odložen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sale Mladenovic
Sunday, 25.08.2019
05:57

Vukić o transferu Pavlovića: Sve je u redu!

Mladi štoper trebalo bi da tokom sedmice prođe lekarske testove...

Vest italijanskih medija da transfer defanzivca Partizana Strahinje Pavlovića u Lacio visi o koncu,jer fudbaler,navodno,nije prošao medicinske testove,ne odgovara istini. Tako bar tvrdi menadžer mladog igrača Zvonimir Vukić,koji se trenutno nalazi sa Pavlovićem u Rimu i čeka završnu reč glavnog doktora,bez čijeg potpisa nijedan transfer medju nebesko-plave ne može da bude kompletiran.

Telegraf je stupio u kontakt sa Vukićem,koji objašnjava šta je zapravo posredi.

"Strahinja Pavlović je na pregledima u Rumu,tu sam zajedno sa njim i ostaćemo do ponedeljka. Niti je igrač pao na testovima,niti je transfer propao. Glavni doktor klinike gde su pregledi izvršeni nije prisutan,vraća se početkom sedmice i on je taj koji daje “zeleno svetlo”. Uvereni smo da je sve u najboljem redu i da će transfer ubrzo biti kompletiran",kaže Zvonimir Vukić.

Da podsetimo,supertalentovani štoper,rođen 2002. godine,zablistao je tokom prolećne sezone u dresu Partizana. Njegov transfer u Lacio bi trebalo da bude težak 5,5 miliona evra. Uz podatak da bi Pavlović ostao na jednogodišnjoj pozajmici u Humskoj.

avatar
Osijek 51
Saturday, 24.08.2019
20:42

To je poznati zabarski fazon, lome ga na pregledima , a onda ce ponuditi manju platu ili cak obestecenje. Ja im vise nebi dolazio, ZBOGOM...

avatar
Sale Mladenovic
Saturday, 24.08.2019
19:34

Boze koliko ima zavistnih ljudi.Sto se niste raspitali u Partizanu ili ga kontaktirali licno da saznate istinu.Zloba medija nema vise granica.Prava istina da zbog godisnjih odmora nisu zavrseni svi pregledi i da ce u ponedeljak 26.08 sve biti zavrseno. Jos jednom ponavljam zlobi nema kraja.

avatar
Sale Mladenovic
Sunday, 25.08.2019
05:58

samo nerazumem ove što su palac dole okrenuli.Oni jadni to iz navike i nečitaju šta piše.

avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 24.08.2019
15:40

Велики таленат та ударање лактовима.

avatar
magister
Saturday, 24.08.2019
14:35

To je verovatno zabrinjavajuće, u smislu njegovog zdravstvenog stanja, i verovatno se mora oporavljati, ali je s druge strane sjajno što se ovaj transfer neće ostvariti. Treba uzeti kredit, gde je to moguće, da se isfinansira ono što se mora plaćati, a onda sportskim rezultatima - podići cene onima čija bi prodaja mogla doneti pravu finansijsku stabilnost.

Pavlović će vredeti znatno više, a već treba pripremati Cvetojevića i Balaža. Obojica imaju potencijal da postanu igračine, samo im treba više vremena nego Pavloviću. I tako treba za sve ostale pozicije. Pa kako su odigrali Stevanović, L. Pavlović i Lakčević onih 20 minuta? Ništa slično ne videsmo poslednjih nekoliko godina. Lutovac - sjajno krilo, pravo krilo, centaršutevi iz trka, u trepavicu.

Imamo mnogo potencijala i stiče se utisak da se radi. Osnovno je - promeniti navike, naučiti igrače da se stalno otkrivaju, da ne budu u ofsajdu (!), da omoguće igraču s loptom da im ubaci u prostor u pravcu njihovog kretanja, a da to protivnik ne osujeti... Nadam se da se na tome radi.

avatar
Matara
Saturday, 24.08.2019
12:04

A i oni govnari zabarski ne mogu da sacekaju da prodju kvalifikacije nego moraju odmah da ga potpisu kao da ce im doneti 7. mesto za LE...

avatar
REVØLT
Saturday, 24.08.2019
11:53

Pavlovic nije pao preglede nego ne moze da ih kompletira do ponedeljka kad glavni doktor Lacija dolazi sa godisnjeg. Lacio je ozbiljan kao BSK Borca.

avatar
RealanNis
Saturday, 24.08.2019
10:55

Informacija je samo delimicno tacna. Nije da nije prosao vec nije kompletirao preglede. Razlog za to sto je glavni doktor Lacija na odmoru do ponedeljka(on mora da stavi konacni potpis). Znam da bi mnogi jedva docekali ovakvu vest ali sta da se radi, nista od radovanja za pojedine.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 24.08.2019
10:42

Ocekuje se komentar poznatog strucnjaka koji navija za partizai kako su Zvezda, sudije i Terza namestili da strajo mesar pavlovic ne prodje lekarski, sramota. :D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 24.08.2019
10:31

Nema lekarskih pregleda 3 dana pred revanš protiv Moldea i novo putovanje Beograd-Rim-Beograd, a onda nakon toga do dalekog Moldea, NEMA PRODAJE - UPRAVA NAPOLJE! uVučeliću odlazi!

avatar
Südkurve München
Monday, 26.08.2019
07:46

Neka ne odlaze

avatar
REVØLT
Saturday, 24.08.2019
10:13

I sad ce ostati tamo umesto da bude sa ekipom, neverovatno...

avatar
milutun
Saturday, 24.08.2019
09:48

Баш неће Кежмана

avatar
Stevan Sremac
Saturday, 24.08.2019
09:48

Prvenstvene utakmice se odlazu, a onda se posle zale kako nemaju dosta utakmica u nogama? Pa u Engleskoj se zna u toku nedelje odigrati I po 3 utakmice?

avatar
RealanNis
Saturday, 24.08.2019
21:28

Utakmice u Engleskoj se ne igraju na 40 stepeni, na livadama i protiv protivnika kod kojih vazi ,,lopta mozda nekako i prodje ali igrac nece``. A i poslednji na listi engleski klubovi zarade godisnje od tv prava vise nego sto nama liga evrope donese za 5-6 ako ne i 10 sezona. Tako da uslovi i prioriteti se jako razlikuju.