Bez rizika u Češkoj, Ben morao bolje!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 10.12.2020.
21:46
Izvor: Sportske.net

Tvrdo na meču u Češkoj.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Slabo prvo poluvreme u Češkoj, ekipe Libereca i Crvene zvezde igraju bez golova, trenutno je 0:0.

Srpski tim koji je već obezbedio plasman u drugu fazu je izašao sa najjačim sastavom, ali nije ekipa Dejana Stankovića stvorila previše šansi.

Imala je Zvezda dobru akciju preko Petrovića u 14. minutu koja se završila netačnim pasom, a na drugoj strani velika šansa za Moskeru koji je prebacio gol iz veoma izgledne situacije.

Borjan je imao par dobrih odbrana, Liberec je bio bolji rival sredinom poluvremena sve do samog kraja kada Zvezda propušta najbolju šansu u prvih 45 minuta.

Tada je Ben primio loptu u kaznenom prostoru, učinio je to na fenomenalan način, ali je završnica bila slaba, šutirao je sa sedam-osam metara pravo u - stativu.

Slovan: Knobloh, Koščelnik, Jugas, Kačaraba, Mikula, Sadilek, Mara, Pešek, Beran, Moskera, Jusuf;

Crvena zvezda: Borjan, Gajić, Milunović, Pankov, Degenek, Sanogo, Petrović, Kanga, Ben, Ivanić, Falćineli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 11.12.2020
09:48

Kao prvo vellika je bruka je i sramota sto mi sa ovim timom nismo igrali grupnu fazu Lige Sampiona kad smo imali najlaksi put do nje, a jos veca bruka i sramota je to sto mi nismo u ovoj najslabijoj grupi LE zavrsili ubedljivo na prvom mestu, a ne pet bodova iza jedne prosecne nemacke ekipe.

avatar
Vlada Mutavi
Thursday, 10.12.2020
23:42

Večeras, kada se spušta zavesa na ovogodišnji grupni deo lige evrope, jasno se videlo ono što se i na samom izvlačenju rivala za grpnu fazu takmičenja, da je zvezdina grupa jedna veoma, veoma prosečna grupa. Osim Hofenhajma, oba druga zvezdina rivala su u rangu osrednjih ekipa kao što su recimo ekipe koje su u našoj ligi tu negde od 5-og do osmog mesta.
Čak ni Hofenhajm nije tim za koji se može reći da je nešto što je vrhunsko. Bez obzira na novac koji imaju, i oni su sasvim prosečna evropska ekipa, koja je zahvaljujući veoma slabim rivalima u grupi, izuzev Zvezde, sebi napravili malo bolji imidž. Zvezdin negativan spor sa Hofenhajmom je plod neiskustva ali i neke vrste kompleksa, koji imamo prema svim nemačkim ekipama, bez obzira koliko su oni značajni u bundes ligi.

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 11.12.2020
09:50

Lepo je sto ti pratis nasu Zvezdu, ali bi bio dobro da malo pratis i svoj klub jer vas u Evroi nema ni medju tim najslabijim timovima ljepi.

avatar
toma1980
Friday, 11.12.2020
09:59

Sve je tako......Isto tako se pre nekoliko Sezona Partizan obrukao na svom Stadionu od Augsburga i ispali iz LE.
Nista nije bolji Hofenheim ili Augsburg ali iskustvo pravi razliku