Bilja napravila najbolji uvod u večerašnji spektakl - Ovako je Saša Ilić presudio Bešiktašu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.08.2018.
10:11
Izvor: Sportske.net

Pustila je snimak usred intervjua i nije mogla da sakrije emocije...

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Vreme je za najveći spektakl u Humskoj od početka tekuće sezone - Partizan večeras od 20:30h dočekuje moćnu ekipu Bešiktaša, u prvoj utakmici plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope.

Očekivano, tim iz Istanbula večeras ima ulogu favorita, alli uz ogromnu podršku sa tribina i maksimum na terenu, ekipa Zorana Mirkovića mogla bi da napravi iznenađenje i dođe do povoljnog rezultata pred revanš u Istanbulu narednog četvrtka.

Sjajnu uvertiru večerašnjeg spektakla napravila je juče i Partizanova portparolka Biljana Obradović, koja je tokom razgovora sa Milanom ''Lolom'' Smiljanićem za TV Partizan pustila snimak utakmice iz 2005. godine, kada je Galatasaraj u istanbulskom derbiju savladao Bešiktaš sa 3:2, a ključni čovek bio je aktuelni kapiten Partizana Saša Ilić.

Bešiktaš je u toj utakmici vodio sa 2:1, a onda je Ilić za dva minuta postigao dva gola za delirijum na tribinama i preokret Galate na konačnih 3:2.

''Evo, ja sam se naježila...'', priznala je Biljana tokom gledanja ovog snimka, a ''Lola'' je dodao:

''Ja mislim da će on biti velika atrakcija kada budemo otputovali u Istanbul i sigurno ga ljudi tamo očekuju. Ja bih voleo najiskrenije da on bude junak i heroj ovog dvomeča, ali navijači Bešiktaša su sigurno svesni ko je Saša Ilić i sigurno ga pamte'', poručio je Smiljanić.

U prilogu je podsećanje na tu utakmicu i neka ovo bude dodatni podstrek Ilićevim mlađim saigračima da i oni večeras učine nešto slično.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke