Bio je najbolji Partizanov igrač, sad počinje sve ispočetka! Hoće li ga Savo vratiti?

Autor: Darko Mitrović
subota 29.08.2020.
10:56
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Za početak, Albert Nađ treba da da pozitivno mišljenje...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Važna tri dana su pred Partizanom, najpre deerbi u Novom Sadu, pa dva žreba, dan za danom, kada će se videti koliko će težak biti put crno-belih do novog plasmana u Ligu Evrope.

U zavisnosti od epiloga, možda vidimo i neke zanimljive poteze u Humskoj tokom prvenstvene pauze koja sledi zbog obaveza reprezentacije.

Juče je Partizan ostao bez krilnog napadača Đorđa Ivanovića, koji se preselio u ljubljansku Olimpiju, ali istovremeno u Partizanovoj filijali Teleoptiku trenira nekadašnji krilni napadač crno-belih Nemanja Mihajlović.

On je završio saradnju sa holandskim Herenvenom, bio je i na pozajmici u poljskoj Arki i sada održava formu i čeka neki novi angažman do kraja prelaznog roka.

''Telegraf'' prenosi da će u narednom periodu biti ''na oku'' Albertu Nađu, koji bi eventualno mogao da ga predloži Miloševiću kao potencinjalno pojačanje u prvom timu, ukoliko mu se trenutna forma Mihajlovića učini zanimljivom.

Navodno, sam fudbaler očekuje novi transfer u inostranstvu, ali ako bi usledio novi poziv Partizana, sigurno ne bi bio ravnodušan.

Sećate se koliko je pre pet godina Albert Nađ bio uporan da ga dovede, koliko je bio impresioniran njegovim kvalitetima i kolika je bila želja samog igrača da dođe u Humsku, pa je posle rastanka sa Radom pauzirao šest meseci kako bi konačno postao član Partizana.

I odmah po dolasku je pokazao da je pravo pojačanje, bio je najbolji igrač Partizana u drugoj polusezoni 2015/16, ali u narednoj, u kojoj je Partizan osvojio duplu krunu, pao je u senku Leonarda, koji je u tandemu sa Đurđevićem briljirao u to vreme.

U leto 2017. Mihajlović se preselio u Herenven, a Partizan je od tog transfera inkasirao 1.7 miliona evra.

Da li je na pomolu nova saradnja? Pre svega od Mihajlovića zavisi. Ako bi ponovo mogao da bude na nekadašnjem nivou, sigurno bi značio Partizanu, u suprotnom...
-
baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Saturday, 29.08.2020
22:50

Mihajlović je veoma veoma dobar igrač, onakav kakvog se sećam iz Partizana. Ima i hitrinu i dribling, koncentrisan je i vrlo efikasan i kod egzekucije i kod asistiranja. On ima *glavu* za fudbal.

Osim njega slobodan igrač je i Nemanja Tomić. Gledao sam ga prošle godine protiv nas. On je igračina i majstor. A igrao je pre dosta godina i desnog beka za reprezentaciju, i to dobro. Ima 32 i mogao bi još jedan 4god. ciklus da odigra, ako bi pokazao volju da gine na mestu beka + da ostane i majstor.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Saturday, 29.08.2020
12:52

Da ga Partizan hoće on bi trenirao sa Partizanom poput D.Stojkovića i S.Rajkovića, a ne sa Teleoptikom. Ako bi doveo krilo to bi moralo da bude pojačanje, a ne igrač u rotaciji jer je kvantitativno Partizan sa Asanom, Markovićem, Stevanovićem, Čolićem, Jovićem, Lutovcem popunjen na krilnim pozicijama. Ukoliko uđe u LE onda neće biti dovoljno imati samo pobrojane igrače.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 29.08.2020
15:05

I Denis Stojkovic konkurise za krilne/krilnu pozicije/poziciju.

avatar
Колатерална Штета
Saturday, 29.08.2020
12:40

Negde sam pročitao da bi Bogdan Planić trebalo da pređe u Partizan. E to je igrač koji bi napravio vrhunski tandem sa Banjkom u odbrani...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 29.08.2020
15:03

Tako je, samo da ne nastavi da dobija namerne crvene Hahaha

avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Saturday, 29.08.2020
17:26

Normalno kad je Zvezdin bivsi igrac da vredi 🤣🤣🤣

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 29.08.2020
12:20

Ne treba nam on.

avatar
magister
Saturday, 29.08.2020
22:26
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 31.08.2020
14:49

! :-D Videlo se na sta lici to njegovo cim je otisao od nas, a i kod nas je vec pokazivao znake. Ne vraca se u odbranu, u napadu je veoma providan. Dobar igrac je Alen Stevanovic, veoma dobar je Zivkovic, odlican je Sulejmani, Mihajlovic je u toj gradaciji recimo solidan.