Biševac ljut na FSS, zatvorio vrata reprezentaciji?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 10.03.2015.
20:25
Izvor: Sportske.net, Line Srbija

Nakon intervjua sa Milanom Biševcem, može se zaključiti da srpski reprezentativac koji je trenutno povređen nije u najboljim odnosima sa Savezom...

Beta/AP Photo/Laurent Cipriani
Beta/AP Photo/Laurent Cipriani

Povezane vesti

Srbija bi mogla da ostane bez još jednog štopera, jedan je od zaključaka nakon izjave koje je dao Milan Biševac, fudbaler Liona, a koja se tiče reprezentacije na kraju ovog teksta.

Da podsetimo, pre desetak dana dobili smo informaciju da još jedan štoper, Neven Subotić, nije zainteresovan da igra u ovom trenutku za srpski nacionalni tim, a nadamo se iskreno da reprezentacija neće ostati bez još jednog štopera, jednog od najboljih u Ligi 1.

Milan Biševac se oporavlja od povrede prednjih ukrštenih ligamenata. Igrač vodeće ekipe francuske Lige jedan, Olimpika iz Liona, priča o oporavku od povrede, svom klubu i reprezentaciji.

Od utakmice sa Monakom na kojoj je doživeo ozbiljnu povredu prošlo je pet nedelja, od operacije mesec dana.

Sve je prošlo kako treba, oporavak ide kako treba. Tri nedelje posle operacije hirurg koji me je operisao rekao mi je da oporavak ide brže nego što je očekivao. Radim svaki dan sa trenerom Androm Milutinovićem prema njegovom programu”.

Posle snažnog ritma treninga i utakmica Biševac kaže da je jedino važno da se što pre vrati na teren.

“Rad mi ne predstavlja nikakav problem, navikao sam na to. Samo želim da se oporavim i vratim na teren. Lekari ništa ne rizikuju, kod ovakve povrede teško je bilo šta prognozirati. Trenutno sam ispred njihovih očekivanja”.

Dani su, tokom oporavka od povrede, drugačiji. Više je slobodnog vremena ali i mnogo više brige kada se trenira.

Najteže mi je što ne mogu da radim stvari koje sam radio ranije. Moram stalno da pazim kako treniram, koliko treniram. Ali ne forsiram, želim da se vratim još jači. Sve će ići brže kad počnem da trčim”.

France Soccer League One
Foto: Beta

Ekipa Olimpika iz Liona i dalje vodi u francuskom šampionatu. Iako je Olimpik iz Marseja odigrao impresivan prvi deo sezone a Pari Sen Žermen je jedan od najskupljih i najjačih evropskih timova, ekipa sa Žerlana je na čelu tabele.

Sve je moguće, i dalje igramo dobro. Imali smo problema na prethodne tri utakmice, ali smo sa 5:1 protiv Monpeljea pokazali da nismo slučajno tu. Ekipa ima mnogo samopouzdanja. Sada igramo sa Marsejom, bitna ali ne i ključna utakmica. Očekuje nas još devet mečeva u kojima nam neće biti lako”.

Biševac je, iako razočaran manjkom pažnje, poželeo mnogo sreće saigračima iz reprezentacije u predstojećem meču sa Portugalom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Ne bih komentarisao mnogo reprezentaciju, ni Savez, ni selektora. Malo sam razočaran oko nekih stvari, očekuje se malo ljudskosti. Koliko košta jedan SMS kad se čovek povredi? Momcima želim najbolje, da pobede u svakoj utakmici, verujem u njih i navijam za njih.", završio je svoje izlaganje Milan Biševac.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 10.03.2015
21:27

dobro je Biševac samo što dalje od reprezentacije

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Wednesday, 11.03.2015
01:46

da je slucajno neki bivsi igrac partizana fora bi kukao,nega igra rnic,ovaj je makar u lionu drugoj najboljoj ekipi francuske

avatar
Saturday, 14.03.2015
15:46

za 10ak godina karijere on nikad nije zablistao pa ne vidim razlog zašto da se gura kad imamo mnogo bolje fudbalere na toj poziciji (Subotić,Nastasić,Mitrovic...)

avatar
kostajnicacz
Wednesday, 11.03.2015
11:52

ova prica nema veze sa kvalitetom fudbalera vec sa ljudkim karakterom, zar je problem poznanika upitati kako zdravlje?