Bivši fudbaler Zvezde u ilegali?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.03.2016.
14:09
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Oni koji prate domaći fudbal, pogotovo navijači Crvene zvezde, odlično se sećaju fudbalera iz Gane Mohameda Avala Isaha koji je Marakanu napustio pre pet godina, ali je u poslednje dve upao u velike probleme.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Danas 29-godišnji Mohamed Aval Isah je boje Crvene zvezde branio u periodu od 2009. do 2011. godine i navijačima crveno-belih je ostao u lepom sećanju.

Imao je važnu ulogu u ekipu Zvezde u to vreme, a igrao je na poziciji defanzivnog veznog igrača.

Iz Zvezde je potom otišao u norveški Rozenborg, potom u grčku Veriju, da bi se 2013. godine vratio u klub iz kojeg je i došao u Crvenu zvezdu - južnoafrički Ama Zulu.

Nedugo zatim, kako prenosi današnji ''Kurir'', počeli su veliki problemi za ovog fudbalera, jer je ušao u spor sa pomenutim klubom koji ga je prijavio FIFA, a epilog je da fudbaler treba klubu da plati čak 1.7 miliona dolara obeštećenja!? Razlog je taj što je Isah samovoljno napustio Ama Zulu još krajem 2013, iako je imao ugovor do leta ove godine.

Od tada se o njemu malo zna, ili gotovo ništa ne zna, a spekuliše se da se otisnuo na severni deo Kipra koji je pod vlašću Turske i za koji FIFA nema nadležnosti.

Na ovu temu oglasio se i Stefan Pantović, poslovni direktor Crvene zvezde, koji žali zbog svega što se dogodilo nekadašnjem Zvezdinom fudbaleru.

''Nisam znao za Muhamedovu sudbinu. Šteta, baš mi je žao. Sećam se Avala Isaha kao velikog profesionalca. Dok je igrao za Crvenu zvezdu, bio je primer profesionalizma i ljudskosti'', ističe Pantović, koji međutim, nije upoznat da se bilo ko u Zvezdi raspitivao za njega u vezi sa ovim slučajem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 10.03.2016
18:54

lomi isah! centarsut! i nista. evo ljajica sada haha i evo ga na drugoj strain moreira trci kleo... gol goooooool gol gol gol gol... sa igracem manje! neverovatno!

avatar
Revolt revolta
Friday, 11.03.2016
13:04
avatar
ЦРНО-БЕЛА ЕМИНЕНЦИЈА
Thursday, 10.03.2016
15:43

FC Rosenborg:-D

avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 10.03.2016
15:31

isto to ceka i Ascerica...