Bivši kapiten Partizana kupuje Fejenord do 2027. i uvodi ga u Ligu šampiona?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.03.2022.
16:30
Izvor: Sportske.net

Kakva uvertira u večerašnji duel!

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Stefan Babović je jedan od fudbalera koji je tokom igračke karijere nastupao i za Partizan, i za Fejenord, pa su ga holandski novinari kontaktirali ovih dana povodom večerašnjeg susreta ova dva kluba u osmini finala Lige konferencija.

Holandski ''RTV Rijnmond'' je objavio zanimljiv razgovor sa nekadašnjim kapitenom Partizana koji je biranim rečima govorio o Fejenordu. On je naglasio da je u klubu iz Roterdama proveo najlepši period u svojoj karijeri, ali otkrio je i ambiciozne planove koji ponovo imaju veze sa Fejenordom. I to kakve!

Babović, naime, planira da kupi Fejenord u narednih pet godina!

''Grad, navijači, moji saigrači i klub, svi su bili sjajni prema meni. U Partizanu sam bio kapiten, ali u Fejenordu sam proveo najlepši period u životu. To je najlepši klub na svetu. Dobio sam ljubav. Svuda.

Fejenord je zaista klub za ljude. Ne radi se o novcu ili finansijskoj slici. Klub pripada navijačima.'', izjavio je Babović i potom objasnio svoj petogodišnji plan.

''Plan da se klub kupi za pet godina je ozbiljan. Želim da pomognem klubu da dostigne najviši nivo. Želim da Fejenord postane šampion i da igra u Ligi šampiona. Tamo mu je mesto. Uvek su dobrodošli u moju kancelariju i u moj grad. Ja sam igrač Fejenorda i Roterdamera. Nadam se da ćemo mnogo pobeđivati u budućnosti", poručuje Babović, a razgovor sa njim možete da pogledate OVDE.

On je u Fejenordu odigrao sezonu 2009/10 i u holandskoj Erediviziji upisao deset nastupa uz jedan postignut gol.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke